Абонамент за бюлетин
Чистото сърце на йога
-10%

Чистото сърце на йога

ISBN: 9789546264077
Издател: Аратрон
Издадена: 2013
Брой страници: 392
Корица: Мекa
Език: Български
Размери: 14.50x21.50
Корична цена: 20.00 лв.
Цена: 18.00 лв.
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Религия и митология, Философия, психология, етика, Познай себе си, Източни учения
Десетте основни стъпки за лична трансформация

СВЪРЖЕТЕ СЕ С БЕЗКРАЙНОТО
Вътрешен покой. Съвършено осъзнаване. Истинска красота. Йога е нещо много повече от чисто физическа активност. Тя представлява осъзнат начин на живот, който води до забележителна духовна и индивидуална трансформация. Тази книга ви кани да се заемете с йога по начина, по който са я замислили древните майстори – като холистичен начин на живот, който обединява тялото, ума и духа за постигане на перфектно здраве и благополучие.
Първият етап от появата на йога на Запад е свързан със запознаването с благотворните ефекти от изпълнението на асаните в йога. Вторият етап се отнася до по-задълбоченото разбиране на йогистките пози в техния автентичен контекст. Книгата на д-р Робърт Бутера разглежда по-дълбокото значение на позите, което ни позволява да се възползваме от пълния им потенциал за постигане на баланс и трансформация. Тя е предназначена за преподавателите и учениците по йога, които искат да водят йогистки начин на живот и да задълбочат своето познание за практиката и философията на йога.
Ясно и разбираемо д-р Бутера ще ви преведе през десетте стъпки от пътя на йога, основани върху традиционните йогистки принципи и практики, които са представени от автора така, че да са в хармония със съвременния начин на живот. Ентусиазираните привърженици на йога от всички школи могат да открият тук ефективни инструменти за изграждане на един здравословен живот от вътрешна красота и съвършен покой.

Д-р Робърт Бутера се занимава с йога и медитация повече от двадесет и пет години. Той е основател на Института за йога в Девън, Пенсилвания, САЩ, в който се обучават инструктори по йога. Освен това издава списанието „Живот с йога“. За повече информация можете да посетите неговия сайт: www.PureHeartofYoga.com.

Книги, подобни на "Чистото сърце на йога"

Защо медитираме
-10%

Защо медитираме

Даниел Голман, Цокни Ринпоче

16.20 лв.
Живот в светлината
-10%

Живот в светлината

Дийпак Чопра

17.99 лв.
Живейте без тревоги
-10%

Живейте без тревоги

Шунмьо Масуно

14.40 лв.
Да обичаш света - твърда корица
-5%

Да обичаш света - твърда корица

Йонги Мингюр Ринпоче

21.85 лв.
Символната система на Книга на промените
-10%

Символната система на Книга на промените

Добромир Друмев

22.50 лв.

Други книги от Робърт Бутера

Коментари за "Чистото сърце на йога"
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах