Абонамент за бюлетин
777 рецепти от близо и далеч

777 рецепти от близо и далеч

ISBN: 9789545614071
Издател: N/A
Издадена: 2016
Брой страници: 476
Корица: Мекa
Език: Български
Размери: 16.00x24.00
Корична цена: 27.99 лв.
Цена: 27.99 лв.
ИзчерпанаИзчерпана
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Домакинство и хоби, Кулинария
За първи път у нас излиза една уникална по рода си кулинарна книга. Една идея, която се ражда от срещата на две известни кулинарки с хиляди почитатели. Ваня Джорджевич - нашата Ваня, слънчева, усмихната и много талантлива - позната ни от кулинарния си блог "В моята кухня", който достига рекордните 49 000 посещения за един ден.

Обичана, чакана с любов с изисканите си предложения, рецепти поднесени по най-фантастичен начин, така, както само тя го може.

Ваня Джорджевич е едно ново явление в кулинарните среди, което е на път да се превърне в кулинарен фаворит от световен мащаб.

Росица Генчева - едно име, познато ни добре вече 20 години, с двете си кулинарни книги - "Моите рецепти във Вашия дим 1001 - от А до Я" и неповторимата "Кулинарна енциклопедия с 1555 избрани рецепти". Роси оставя дълбока следа в кулинарния жанр със свой си кулинарен почерк, със своето Аз за себе си.

С точността на рецептите, които винаги се получават, с характеристиката и усещането за една истинска българска гозба, тя става любимка на хиляди почитатели. Тръгнала от кулинарни конкурси (наши и чужди), двукратен републикански шампион, носител на наградата "Златна тенджера", участник в ТВ кулинарни предавания, до жури на много кулинарни конкурси. Днес вече е автор на 3 кулинарни книги, а по професия е медицински работник.

"777 рецепти от близо и далеч", от салати, супия, ястия, предястия, десерти, рецепти от чужди кухни, неповторими по рода си тестени специалитети, е на път да се превърне в хит на пазара. Рецепти, които дават вълнуващо усещане за празник. Тази книга е една голяма емоция, изискано решение за всички вкусове.

Съветвам Ви да сложите книгата на видно място в кухнята си , защото тук е ключът на Вашия кулинарен успех. Когато решите да се заемете с това приятно занимание - готвенето, просто вземете в ръцете си "777 рецепти" и гответе с вдъхновение и любов, защото винаги ще имате успех и вълнуващото "Ах, колко е вкусно".

Двете авторки Ви подаряват своята кулинарна магия с много любов и благодарност за приема на рецептите си, които Вие приемате безрезервно.

Книги, подобни на "777 рецепти от близо и далеч"

100+ рецепти за италиански десерти и сладкиши

100+ рецепти за италиански десерти и сладкиши

Любомир Симеонов

24.95 лв.
100+ рецепти за паста, лазаня и ризото

100+ рецепти за паста, лазаня и ризото

Любомир Симеонов

24.95 лв.
100+ рецепти за пици и фокачи

100+ рецепти за пици и фокачи

Любомир Симеонов

24.95 лв.
202 неустоими рецепти за хляб

202 неустоими рецепти за хляб

Анна Шагасян

29.00 лв.
303 неустоими Еър Фрайър рецепти

303 неустоими Еър Фрайър рецепти

Анна Шагасян

19.00 лв.

Други книги от Ваня Джорджевич

Коментари за "777 рецепти от близо и далеч"
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах