Абонамент за бюлетин
Луната. Ключ към вътрешния ви живот
-5%

Луната. Ключ към вътрешния ви живот

ISBN: 9786197216028
Издател: Лира Принт
Издадена: 2015
Брой страници: 320
Корица: Мекa
Език: Български
Размери: 14.50x20.00
Корична цена: 17.00 лв.
Цена: 16.15 лв.
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Религия и митология, Астрология и нумерология
Целта на тази книга е да ви помогне да си върнете връзката с Луната и с онези страни от вас, които тя представлява – емоциите, нуждата от корени, от полагане и получаване на грижи, желанието за сигурност, интуитивните, инстинктивните и може би ирационалните ви способности.

Може да се освободим от стреса, като не вървим срещу себе си. Възможно е да се научим да разпознаваме периодите, когато нашето тяло, ум и дух се нуждаят от почивка, както и най-продуктивните периоди за работа, когато директно се включваме в енергиите на дванадесетте знака на Луната.

Как да си изработим лична месечна лунна карта, за да използваме енергиите на Луната ефективно и животът ни да стане по-гладък, вместо вечно да се насилваме да вършим „каквото трябва”.

Проследяване на емоционалния климат – как целенасочено да работим с преобладаващото настроение, вместо срещу него, и да насрочваме дейностите си тогава, когато ще постигнем най-много.

Медитации и утвърждения за всеки лунен знак, които ще ни помогнат да се настроим към положителните му качества и да избягваме отрицателните.
Как годишният цикъл на пълнолунията и новолунията да работи за нас, за да постигнем значителен напредък във всички сфери за една година.
Как да постигнем по-добър емоционален баланс и да се почувстваме по-сигурни и реализирани: рождената Луна и с нейния дом – ключ към нашите несъзнателни мотивации, емоционални активатори и нужди.

Рождената лунна фаза – индикатор за нашите дълбоко вкоренени ролеви семейни модели и начините ни да ги отиграваме във вътрешните конфликти и противоречия.
Лунното прегаряне – едновременно емоционална криза и криза на зависимост във връзка, когато сме така безнадеждно изчерпани. Симптоми за диагностициране на лунното прегаряне, начините и средствата за изцеляването му.

--------------------

Дона Кънингам – психотерапевт, астролог, лектор, лечител и автор на десетки книги и публикации в областта на астрологията, вибрационното лечение, медитацията, визуализацията, ароматерапията и Баховата терапия. Освен че лекува, изнася лекции и пише книги, Дона посвещава целия си живот на консултиране и подпомагане на хора, което е оценено със специален приз за обществена дейност от Колумбийския университет. Позната е на българския читател с книгите „Как да тълкуваме хороскопа си” и „Холистично лечение на Плутоновите кризи”.

Книги, подобни на "Луната. Ключ към вътрешния ви живот"

Стелиумите
-5%

Стелиумите

Дона Кънингам

22.80 лв.
Как да тълкуваме хороскопа си
-5%

Как да тълкуваме хороскопа си

Дона Кънингам

10.45 лв.
Холистично лечение на Плутоновите кризи
-5%

Холистично лечение на Плутоновите кризи

Дона Кънингам

12.35 лв.
Планетите в критични градуси
-5%

Планетите в критични градуси

Галина Волжина

12.35 лв.
Открий за какво си създаден. Хюман дизайн за начинаещи

Открий за какво си създаден. Хюман дизайн за начинаещи

32.00 лв.

Допълнителни материали Други книги от Дона Кънингам

Коментари за "Луната. Ключ към вътрешния ви живот"
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах