Абонамент за бюлетин
Как да се справим с кризата тръшкане

Как да се справим с кризата тръшкане

Издател: СамИздат
Издадена: 2023
Брой страници: 128
Корица: Мекa
Език: Български
Размери: 14.00x21.00
Корична цена: 23.90 лв.
Цена: 23.90 лв.
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Медицина и здраве, Книги за здравето, Отглеждане и възпитание на детето, Книги за жената
„Как да се справим с кризата тръшкане“ е пътеводител в света на вашето дете и ще научите причините защо то се държи по определен начин и как може да му помогнете и поощрите да изразява себе си и своите емоции.

Дишайте леко с тази книга! Изгонете напрежението и се освободете от среса, за да се справите умело с трудностите около кризата на тръшкане при децата. Този наръчник, написан на достъпен език, не е вълшебна пръчица, с която по магичен начин да се справите с трудното и предизвикателно поведение на вашето дете!

-------------
"От дълго време в мен се беше зародила идеята да създам подобен ресурс за възпитанието, в който не само да изясним какво е и какво не е тръшкането, но и да ви предоставим работещи техники за справянето с него. В книгата е събрана ценна информация защо детето ви се държи по този начин, кризата на възрастта, най-често срещаните проблемни поведения, родителските стилове на възпитание, емоционалната интелигентност и още много ключови елементи, които ще подредят пъзела ви със справянето на тежките етапи на кризите на тръшкането при вашето дете.

В книгата няма да откриете вълшебна пръчица, с която по магичен начин да се справите с трудното и предизвикателно поведение на вашето дете. Вместо това ще научите причините защо то се държи по определен начин и ще ви помогне стъпка по стъпка да се справите с дезадаптивното поведение и да окуражите и насърчите детето си да споделя чувствата си като му показвате кои начини за изразяване на желанията му са правилни и кои не."

Цветанка Илиева

Книги, подобни на "Как да се справим с кризата тръшкане"

365 сензорни игри, съвети и упражнения за деца от 0 до 5 години
-5%

365 сензорни игри, съвети и упражнения за деца от 0 до 5 години

Илияна Хинова

18.91 лв.
Повелители на съня

Повелители на съня

Алексис Дюбиеф

23.00 лв.
Здравето на мозъка

Здравето на мозъка

Ребека Фет

21.00 лв.
По-здрави деца. Всичко за храненето от 1 до 5 години

По-здрави деца. Всичко за храненето от 1 до 5 години

Магдалена Пашова

37.90 лв.
Детският имунитет
-10%

Детският имунитет

Д-р Цветелина Великова

16.20 лв.

Други книги от Цветанка Илиева

Коментари за "Как да се справим с кризата тръшкане"
Теодора Атанасова - 07/03/2023
Тази "книга" е буквално нелепа. Коя е авторката? Липсва представяне дори с 2 думи от позицията на каква пише подобно "ръководство". Вътре очевадно са поместени текстове буквално преведени от някъде с абсолютно несъответствие между род и число. В съдържателно отношение книжлето не струва и 1 лев. Абсолютно безсмислена покупка.

Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах