Абонамент за бюлетин
Измяната на Борджиите
-10%

Измяната на Борджиите

ISBN: 9786191641031
Издател: Enthusiast
Издадена: 2014
Брой страници: 400
Корица: Мекa
Език: Български
Размери: 14.00x21.00
Корична цена: 16.00 лв.
Цена: 14.40 лв.
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Художествена литература, Преводна литература, Проза, Исторически
Продължението на „Отровителката на Борджиите“

През лятото на 1493 година Родриго Борджия, Александър VІ, е папа от почти цяла година. След важната роля, която е изиграла в издигането му на престола на свети Петър, Франческа, преследвана от сенките на миналото си, е натоварена със задачата да го задържи там. Като придворна отровителка на най-опасното и прочуто с най-лоша слава семейство в Италия, тази повелителка на смъртта се изправя пред паяжина от опасности, интриги и измами, която заплашва да угаси светлината на Ренесанса.

Опасностите дебнат и се приближават от всички посоки и Франческа замисля отчаян план, с който излага на риск собствения си живот и се изправя пред кошмарен сблъсък с един луд, решен да унищожи всичко, което тя се е зарекла да опази. От скритите подземия на Рим от ХV век до оживените му улици, наситени с чувственост, фикс-идеи и предателство, Франческа трябва да се пребори с демоните на собствената си тъмна природа, за да разбули заговор, чиято цел е да унищожи Борджиите, да установи контрол над целия християнски свят и да потопи света във вечен мрак.
* * *
Авторката на „Отровителката на Борджиите“, наречена „зашеметяващ“ и „запленяващ роман, който се чете на един дъх“, ни предлага нов исторически трилър със същата интригуваща и красива героиня: придворната отровителка на Борджиите Франческа Джордано.
„Буклист“

Прекрасно допълнение към новия сезон на сериала „Борджиите“. Хипнотизиращият, обогатен с много детайли, исторически роман на Сара Пул хвърля нова светлина върху най-могъщото семейство в ренесансова Италия... Ароматен еликсир от политически игри за власт, съблазнителен романс и тъмни подвизи от храброст.
„Пъблишърс Уийкли“

----------------
Сара Пул е литературен псевдоним на авторката на бестселъри на „Ню Йорк Таймс“. Поредицата ѝ исторически трълъри, посветени на династията на Борджиите, е вдъхновена от интересa ѝ към ренесансова Италия, както и към ботаниката, и най-вече към отровните растения, които ни заобикалят. Самата тя е притежател на богата менажерия в Кънектикът, където живее заедно със съпруга си.

За повече информация посетете сайта на Сара Пул – www.sarapoole.com.

Книги, подобни на "Измяната на Борджиите"

Мистерии в Хераклея Синтика

Мистерии в Хераклея Синтика

Ирина Вагалинска

19.00 лв.
Диамантеното око
-10%

Диамантеното око

Кейт Куин

21.60 лв.
Ню Йорк, том 2
-5%

Ню Йорк, том 2

Едуард Ръдърфърд

31.35 лв.
Царина
-10%

Царина

Елън Алпстен

22.50 лв.
Дъщерята на Аушвиц
-10%

Дъщерята на Аушвиц

Малкълм Брабант

19.80 лв.

Други книги от Сара Пул

Коментари за "Измяната на Борджиите"
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах