Абонамент за бюлетин
Светлината, която носим
-10%

Светлината, която носим

ISBN: 9786191519422
Издател: СофтПрес
Издадена: 2023
Брой страници: 288
Корица: Твърда
Език: Български
Размери: 15.50x23.50
Корична цена: 30.00 лв.
Цена: 27.00 лв.
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Преводна литература, Биографична литература
Бестселър на New York Times и едно от 100-те препоръчани заглавия на списание Times за 2022 г.! След успеха на автобиографията „Моята история“ бившата първа дама на САЩ се завръща с вдъхновяваща книга за надеждата като лек в дни на изпитание, за емпатията като универсален човешки език и за силата, която се крие във всеки от нас. Изпъстрена с лични спомени и изпитани съвети „Светлината, която носим“ е откровена изповед, в която всеки читател ще открие себе си и ще намери опора и вдъхновение за по-смислен, по-щастлив и по-пълноценен живот.

Как да запазим силата си в несигурни времена

Във вдъхновяващото продължение на автобиографията "Моята история", превърнала се в признат от критиката №1 бестселър, бившата първа дама на САЩ Мишел Обама споделя практични съвети и мощни стратегии за запазване на надеждата и баланса в днешния все по-хаотичен свят. Черпейки от личния си опит като майка, дъщеря, съпруга, приятел и първа дама, Мишел Обама споделя навиците и принципите, с чиято помощ успешно се адаптира към промените и преодолява предизвикателствата - изстраданата мъдрост, която й позволява да продължава да изгражда "своята история". "Вярвам, че всеки от нас носи частица вътрешна светлина, нещо неповторимо и индивидуално, пламък, който заслужава да бъде закрилян. Когато разпознаем тази вътрешна светлина в себе си, добиваме силата да я използваме" - пише Мишел Обама. Смесвайки разтърсващи истории и мъдри съвети, "Светлината, която носим" вдъхновява читателите да изследват собствения си живот, да открият собствените си източници на радост и да създават сигурни връзки в несигурния ни свят.

--------------

"Научих, че е напълно в реда на нещата самочувствието да е опаковано в уязвимост и че общото между нас като човешки същества на тази земя е стремежът към по-добро винаги и независимо от обстоятелствата. Светлината ни прави по-смели. Ако познавате своята светлина, познавате себе си. Научавате историята си по честен начин. От личен опит знам, че този тип самопознание изгражда увереност, увереността, от своя страна, поражда спокойствие и ясна гледна точка, което в крайна сметка води до способност за смислени отношения с другите - а това за мен е в основата на всичко. Една светлина подхранва друга. Едно силно семейство дава сила на повече. Една сплотена общност може да мотивира хората около нея. Това е силата на светлината, която носим."
Мишел Обама

Книги, подобни на "Светлината, която носим"

Мишел Обама. Моята история
-10%

Мишел Обама. Моята история

Мишел Обама

26.96 лв.
Дълбини

Дълбини

Дорийн Кънингам

18.00 лв.
Нерон
-10%

Нерон

Антъни Еверит

31.50 лв.
Божествена
-10%

Божествена

Дейзи Гудуин

18.00 лв.
Баленсиага

Баленсиага

Еманюел Дирикс

19.90 лв.

Други книги от Мишел Обама

Коментари за "Светлината, която носим"
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах