Абонамент за бюлетин
Пътят на себеразкриването
-5%

Пътят на себеразкриването

Издател: Лира Принт
Издадена: 2014
Брой страници: 376
Корица: Мекa
Език: Български
Корична цена: 17.00 лв.
Цена: 16.15 лв.
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Религия и митология, Астрология и нумерология
В това преработено, разширено издание на една от най-продаваните класически творби по съвременна астрология, Трейси Маркс показва как да използваме рождената карта като помощно средство за осъществяване и изразяване на нашия потенциал. „Пътят на себеразкриването” предоставя насоки за самостоятелно развитие чрез настройване към планетните влияния и дава посока на тези, които се борят с житейските проблеми. Съчетавайки астрология, дълбочинна психология и духовни учения, Маркс помага на читателя да разбере планетите като функции на вътрешни архетипи и подличности. Нейният опит като психотерапевт и духовен учител й е позволил да синтезира своите знания по психология с астрологическата си практика, за да ни предостави уникален път към себе си.

Прозренията в „Пътят на себеразкриването” вдъхват свеж, нов живот на астрологическата практика и предоставят прозрения, перспектива и средства за себеовластяване. Маркс споделя полезни съвети за това как да се подготвим и да се справяме с транзитите на външните планети – особено Нептун и Плутон, които тя обхваща в дълбочина. Авторката се занимава с изцелението на „вътрешното дете”, с женския принцип, както е изразяван от Луната, с лунните възли като израз на житейското предназначение и как да синтезираме полярността на оста им.

Това издание включва нова глава, която изяснява взаимодействието между свободната воля и съдбата, когато използваме астрологията като средство за сдобиване с повече възможности, и прави новаторски пробив с дискусията си за астрологията и квантовата физика. Провокативни въпросници и работни листове помагат на читателя да прилага уроците на живота. „Пътят на себеразкриването” е книга, която трябва да прочетете и да притежавате – независимо дали сте практикуващ консултант или студент по астрология.
Трейси Маркс спечели широк кръг от почитатели чрез рядката си комбинация от астрологически познания, психологическо разбиране и литературно умение. Тя е автор на „Изкуството на астрологическата интерпретация”, „Планетните аспекти” и „Скритото ви Аз: осветляване на мистериите на дванадесетия дом”.

Книги, подобни на "Пътят на себеразкриването"

Скритата ви същност
-5%

Скритата ви същност

Трейси Маркс

17.10 лв.
Планетните аспекти: От конфликт към сътрудничество
-5%

Планетните аспекти: От конфликт към сътрудничество

Трейси Маркс

14.25 лв.
Изкуството на астрологическата интерпретация
-5%

Изкуството на астрологическата интерпретация

Трейси Маркс

12.35 лв.
Планетите в критични градуси
-5%

Планетите в критични градуси

Галина Волжина

12.35 лв.
Открий за какво си създаден. Хюман дизайн за начинаещи

Открий за какво си създаден. Хюман дизайн за начинаещи

32.00 лв.

Допълнителни материали Други книги от Трейси Маркс

Коментари за "Пътят на себеразкриването"
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах