Абонамент за бюлетин
Краткият втори живот на Бри Танър
-5%

Краткият втори живот на Бри Танър

ISBN: 9789542704959
Издател: Егмонт
Издадена: 2010
Брой страници: 160
Корица: Твърда
Език: Български
Размери: 13.50x20.50
Корична цена: 9.90 лв.
Цена: 9.41 лв.
ИзчерпанаИзчерпана
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Художествена литература, Преводна литература, Фантастика, фентъзи
Гледните точки винаги са повече от една

Стефани Майър започва тази история отдавна. Далеч преди четирите романа от поредицата "Здрач" да се превърнат в световен феномен. "Тогава редактирах "Затъмнение" и бях потопена изцяло в моя вампирски свят – разказва тя. – Мислех много за новородените вампири, представяйки си тяхната страна на историята. Започнах да пиша от гледната точка на Бри за тези последни дни и за това какво е да си новороден." Днес този текст се превръща в самостоятелна книга, друга гледна точка към невероятния свят на "Здрач".

"Забелязах как тялото му се променя. Приклекна на покрива, придържайки се с една ръка за ръба. Необичайната му дружелюбност внезапно се стопи и той се превърна в ловец. Разпознавах това състояние и то не ме притесняваше, тъй като го разбирах.
Мозъкът ми изключи. Време беше за лов. Поех си дълбоко въздух, поех аромата на кръвта в човешките тела под нас. Не бяха единствените наоколо, но бяха най-близо. Жертвата трябваше да се набележи, преди да доловиш аромата й. След това вече бе късно да разсъждаваш за каквото и да било."

Интригуващ разказ за едно момиче, озовало се в мрачния свят на новородените вампири, където сигурността и правилата са неясни, а доверието в себеподобните често е пагубно.

Книги, подобни на "Краткият втори живот на Бри Танър"

Новолуние 2
-5%

Новолуние 2

Стефани Майър

18.91 лв.
Зазоряване 4
-5%

Зазоряване 4

Стефани Майър

23.66 лв.
Сияйно проклятие

Сияйно проклятие

Елизабет Лим

26.00 лв.
Яга и къщата на орлови крака
-10%

Яга и къщата на орлови крака

Мачей Рожен

17.10 лв.
Сянката на лисицата
-10%

Сянката на лисицата

Джули Кагава

22.49 лв.

Други книги от Стефани Майър

Коментари за "Краткият втори живот на Бри Танър"
Михаела - 22/07/2010
Хах! Чета коментарите тука и се заливам от смях на "гениалността" на някой от вас!
"По-евтина хартия и корици сигурно само Труд могат да извадят!
Срамота!!!" - корицата драги мои, е същата като на останалите книги от поредицата, а страниците са си наред. Книгата не е изсмукана от пръстите, а е написана със стил! Стефани Майър отново доказа, че е една от най- добрите, а относно това, че се възмущавате, че е една и съща история ... НЕ Е .. Това отразява съвсем друга случка, това, че е по времето на главната в Затъмнение, не означава, че е същото! Препоръчвам я на всички фенове на Здрач :)

фелис - 17/07/2010
Лъчо, разбира се, че имаш право на мнение, което дори уважавам, въпреки че се разминава с моето. Но това не е какъв да е "сайт за книги" , а книжарница и няма смисъл да го обръщаме на форум (какъвто Егмонт и Стефани Майър си имат и където може да се дискутират достойнствата и недостатъците на творбата). Извинявай, но тъй като това е книжарница ще се повторя: не виждам причина да негодувате срещу книгата, в крайна сметка никой не ви принуждава да я купувате. Колкото до твоята забележка, смятам че мнение не базирано на факти е точно плюене, поне от това което си казал съдя, че не си чел книгата, тоест не можеш да си обективен.
Затова пък напълно подкрепям изказването ти: "Уважавам труда на авторката... гледам филмите задължително на кино" (може и DVD ако сте от търпеливите). Надявам се, че тези които четат книгата онлайн, правят дарение, както Стефани помоли!
Искам също да се обърна към всички: ако не сте почитатели на разказите и кратката проза, има и възможност книгата да ви разочарова, но НЕ ЧЕТЕТЕ ПО НАТАТЪК АКО ОЩЕ НЕ СТЕ Я ЧЕЛИ И НЕ ИСКАТЕ ДА ОЗНАВАТЕ НИЩО ПРЕДВАРИТЕЛНО, "Краткият втори живот на Бри Танър е интересен разказ за приятелството", връзките които създаваме, "хората" :) , които срещаме по пътя си и доверието или предоверяването във взаимоотношенията.

Лъчо - 14/07/2010
Аз харесвам сагата "Здрач", имам 4-те книги, чел съм ги, гледам филмите задължително на кино. Уважавам труда на авторката, но не мога да се съглася, че тази книга не е просто начин да се "издои" докрай дойната крава "Здрач". Не ме интересува корицата, а съдържанието.

Това, че не изразявам положително лично мнение, означава, че нямам право да влизам в сайт за книги, така ли? И между другото, "плюене" не е синоним на мнение. Не мога да седна и да се възхищавам на "гениалността" на авторката да разкаже една и съща история през погледа на 3-ма души! Каквото и да си говорим сагата "Здрач" се превърна в продукт. Който се продава много добре. И точно това ме дразни! Книгите, думите, историите не трябва да се създават с цел печалба...

Elphaba - 09/07/2010
Спрете да гледате материално. Вие не купувате едно книжно тяло с твърди корици, а интелектуална собственост. В момента Стефани Майър е популярна и заради това книгата е малко по-скъпа, това вече е пазарна икономика. Не ви харесва - не купувате. Книгата се разпространява осифицално в интернет и е безплатна. А какво е стойностно и какво не е си е въпрос на лично мнение. Има вампирски поредици с по десет книги, като Мистериите на южните вампири, която на вас може да ви е позната като Истинска кръв, заради сериала. Не виждам някой да негодува в коментарите на тези книги. И въпроса пак се връща на това, че Стефани Майър в момента е много популярна. Може би е много яко да плюеш по популярните неща и да се изживяваш като човек с различно мнение от "масите", но аргументи за това, че Здрач книгите не са стойностни последвани от консуматорска метафора за "хранене на Стефани Майър" са смешни. Защото след като всичко се свежда до това кой автор храним и всичко в живота ни е пари, ядене и некачествени твърди корици не разбирам какво правим в сайт за книги. Лека вечер! :)

фелис - 09/07/2010
Не виждам причина да негодувате срещу книгата, в крайна сметка никой не ви принуждава да я купувате.

Лъчо - 07/07/2010
Колко ли още пари ще се "изсмучат" покрай тези вампирски истории? Нещата трябваше да приключат със "Зазоряване". Вече става прекалено. Но явно тази мания няма да приключи скоро. Не и докато продължават да се купуват подобни безсмислени книги! Стига сме хранили Стефани Майър! Има книги и автори, които заслужават по-голямо внимание!

Тина - 05/07/2010
Аха, така значи! Вие си купувате книги, предимно заради кориците и хартията, а не за това което се съдържа в тях?! Понякога направо ме изумявате!

На мен много ми се хареса и я препоръчвам на читатели, които все още не искат да се разделят със Здрач сагата. Наистина, не се разказва за Бела и Едуард, но се разбират много нови и интересни неща за света на новородените, пък и за Волтури.

Gothaliha - 05/07/2010
Sironojka точна си, точна си! :D "По-евтина хартия и корици сигурно само Труд могат да извадят!
Срамота!!!" Палци горе ;)

nebesna pletka - 01/07/2010
Колкото до Бри, напълно подкрепям Jenny, героините на Джейн Остин винаги са дами, но това не прави книгите й по-малко интересни. В крайна сметка ако се отекчихте от Майър, никой не ви кара да я четете, загубата си е за вас :).

nebesna pletka - 01/07/2010
Знаете ли нещо за графичният роман "Здрач", кой ще го издава, кога???

стр. 1 от 2
1 2
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах