Абонамент за бюлетин
Новолуние 2
-5%

Новолуние 2

ISBN: 9789542703204
Издател: Егмонт
Издадена: 2020
Брой страници: 576
Корица: Твърда
Език: Български
Размери: 13.00x20.00
Корична цена: 19.90 лв.
Цена: 18.91 лв.
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Художествена литература, Преводна литература, Проза, Фантастика, фентъзи
Какво ще направите, ако истинската ви любов си отиде? Истинската любов, не просто поредното увлечение или момчето/момичето, което сте свалили на петъчния купон и чието име няма да помните след седмица – две, не просто някой, който можеш да замениш по всяко време. Истинската любов. Твоето друго аз, твоята сродна душа. Какво става, ако тази любов си тръгне? Отговорът е различен за всеки. А Бела Суон тепърва ще трябва да си отговори на този въпрос в продължението на световния бестселър на Стефани Майър – НОВОЛУНИЕ.

Стефани Майър сама признава, че никога не е вярвала, че ЗДРАЧ ще стигне до по-голяма публика от собствената й сестра. Но когато получава предложение за договор за три книги, младата писателка трябва да седне и да реши как ще продължи животът на героите й. За почитателите на историята не е тайна, че във вакуума между ЗДРАЧ и НОВОЛУНИЕ Стефани Майър пише FOREVER DAWN. Този своеобразен епилог на историята е разказ за живота на Бела и Едуард след много време и никога не ще бъде издаден. Когато започва да скицира НОВОЛУНИЕ, авторката се връща към ученическите години на героите си и ги пита: "Какво стана?"
"Бързо започнах да съжалявам за това, че ги попитах за историята, защото те ми дадоха история, която не очаквах." - признава самата авторка. Да, Едуард си тръгва, а с него си заминава и смисълът на живота за Бела. И така се ражда встъпителната част на НОВОЛУНИЕ, а с нея и заглавието. "За да следвам ЗДРАЧ, ми трябваше същото настроение и в продължението. - признава авторката. - Тъй като това е най-тъмният период в живота на Бела, си помислих, че е подходящо да нарека книгата на най-тъмната нощ, нощ без луна."
С НОВОЛУНИЕ Стефани Майър обогатява и задълбочава митологията в своя свят, представяйки ни нови лица и видове, които усложняват историята на Бела и Едуард. Ходът на повествованието на втората книга от четирилогията ще остави без дъх хилядите български фенове на младата американска авторка, карайки ги да не откъсват очи от страниците.
И най-заклетите скептици трябва да признаят, че Стефани Майър описва чувствата на героите си по начин, който кара истински да съпреживяваме с тях. Следват 576 страници текст, в който има всичко – романтика, приключения, тийнейджърски бунт, върколаци, вампири и... дори пътуване до Италия. Повествованието е изпълнено с действие и интрига, които със сигурност ще държат очите на читателя залепени за страниците до финалния ред.
А краят е повече от обещаващ. Със затварянето на последната страница читателят остава бездиханен и тръпнещ за продължението. А Бела най-накрая осъзнава, че какъвто и избор да направи, нищо вече няма да бъде същото.

Книги, подобни на "Новолуние 2"

Зазоряване 4
-5%

Зазоряване 4

Стефани Майър

23.66 лв.

Други книги от Стефани Майър

Коментари за "Новолуние 2"
ани - 12/04/2010
суперска книга!дръпнах си целия филм от интернет!

twilight_fanpire - 08/07/2009
Книгатаа ми е любима наравно със Затнъмнение,страхотна е и я очаквам с нетърпение.
И съм абсолютно съгласна с MeryCullen,Хари Потър и Здрач са две различни неща,всяко уникално по свой начин.

MeryCullen - 16/06/2009
1во: Това е може би най-емоционалната книга от поредицата "Twilight",макар че на мен лично не ми е най-любимата, но въпреки това страшно много я харесвам (както и останалите,разбира се).Не мога да реша дали точно Здрач или Зазоряване ми е любимата книга от поредицата.Може би и двете са на равно.Както казах и в мнението си за 1вата книга - Здрач серията разминава всички книги, които съм чела до сега.
2ро: Дразня се само на малките фешънки, които са влюбени в актьорите от филма, а не в самите герои.Препоръчвам ви я - става за всякаква възраст (по мое мнение над 16 години, защото иначе е дразнещо).
3то: Трябва всички да спрем да сравняваме Twilight saga с Хари Потър серията!Няма база за сравнение!1во че и двете са на съвсем различна тематика и 2ро стилът на писане е коренно разлличен.Не можете да сравнявате история за силата на любовта и нейните премеждия, с история за вечната борба между доброто и злото!И се получават просто нелепи изказвания и дразги.Осъзнайте се!Просто като видя по форумите войната между Здрач фенове и Хари Потър фенове ми става лошо.Нека всеки си чете и харесва това, което си поиска.Аз лично харесвам страшно много книгите за Хари Потър,чела съм ги всичките и съм гледала всички филми.Майка ми казваше като бях по-малка,че ако продължавам да гледам постоянно филмите и си лягам с книгите, ще се превърна във фея.Но макар, че харесвам толкова много Хари,Хърмаяни,Рон и останалите, харесвам повече чувствената любовна история на Бела и Едуард!
Така че мога само да ви пожелая приятно четене! :) \/

mihi - 03/06/2009
zamen lichno iztoriiata e strahotna i niamam turpenie da si kupiia vsichki knigi za da razbera vsichko

didencetooo - 22/05/2009
leleee ... nqmam dumi prosto -taq kniga e strahotna /vsu6tnost o6te ne sum q svur6ila no prosto nqma gre6ka svalqm 6apka na stefani maier tova koeto e napisala e velikolepnoooo

iReto0o - 28/04/2009
исках да кажа 500 страници де :) ops :)

iReto0o - 28/04/2009
Мисля че не могат да се сравняват много хари потър с поредицата Здрач...за различни неща става въпрос сякаш..не ги дочетах книгите за Хари потър..но тази поредица си заслужава наистина ...просто не вярвах че мога да прочета 50 страници за ден и половина ..но всеки с вкуса си естествено на мен страшно много ми хареса направо се вманиачих вече съм болестно състояние :)

svetla - 25/04/2009
za harry potter ne znam i za tova nqma da komentiram,no Novolunie e napisana na savsem razli4en literaturen ezik ot ostanalite 3 knigi ot poredicata.Neveroqtna e,a tezi koito sa s dosta malak intelektualen kapacitet kato DRAGON-hahaha da si mal4at

Иви - 21/04/2009
Съгласна съм с мнението ви,наистина книгите са невероятни.Прочетох и другите две които още не са издадени и сега чета и midnight sun,която както знаете е само до 12 глава.Толкова са завладяващи тези книги,че наистина нямам думи в интерес на истината ми се иска да не свършват никога и авторката да продължава да пише.

Габриела - 20/04/2009
Книгата е невероятна, също като "Здрач"! Чете се на един дъх!
А за тези които се интересуват от третата книга от поредицата "Затъмнение", тя би трябвало да излезе от печат на 18 май 2009.

стр. 1 от 5
1 2 3 4 5
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах