Абонамент за бюлетин
Затъмнение 3
-5%

Затъмнение 3

ISBN: 9789542703358
Издател: Егмонт
Издадена: 2020
Брой страници: 640
Корица: Твърда
Език: Български
Размери: 13.00x20.00
Корична цена: 21.90 лв.
Цена: 20.81 лв.
ИзчерпанаИзчерпана
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Художествена литература, Преводна литература, Проза
Третата книга от поредицата е издадена в САЩ на 7 август 2007 година. ЗАТЪМНЕНИЕ не само успява веднага да заеме първо място в класацията на "Ню Йорк Таймс" за най-продавани книги, но и се задържа там цели 50 седмици. Останалото е история. Милиони верни читатели на една красива приказка за вечната любов. История, стара като света – като тази на Ромео и Жулиета или Хийтклиф и Кати. Стефани Майър омагьосва читателите си със силата на една любов, предопределена да живее вечно. Разликата е, че сагата за безсмъртния вампир и смъртното момиче придава друг смисъл на Вечността.

Защото ЗАТЪМНЕНИЕ е история за неизбежния избор, за паралелните измерения, за границите между възможния живот и невъзможната любов.

Всичко започва там, където свършва НОВОЛУНИЕ. Бела отново е с Едуард, повярвала най-после във възможността той да я обича. Но опасността не закъснява – серия кръвожадни убийства в Сиатъл, непознат посетител и... заплахата от нова рана вътре в сърцето й. Възможно ли е една всепоглъщаща любов да оставя място за друга? Какво означава живот и какво смърт, когато в уравнението се намеси вечността? Нима естественото би могло да съществува в един населен със свръхестествено свят?

Отговорите - в ЗАТЪМНЕНИЕ .

***
– Бела?
Чух нежния глас на Едуард зад гърба си. Обърнах се и го видях как изкачва с леки стъпки стълбите на верандата, косата му бе разрошена от тичането. Веднага ме придърпа в прегръдката си и отново ме целуна, както на паркинга. Целувката му ме изплаши. Имаше твърде много напрежение, твърде голяма острота в начина, по който устните му се притискаха в моите, сякаш се опасяваше, че не ни остава много време.
– Мисля, че не осъзнаваш колко по-лесно ще бъде за мен, Бела – каза той, а в гласа му все още се долавяше усмивка, – когато не се налага непрекъснато да се напрягам да не те убия. Естествено, има и неща, които ще ми липсват. Като това, например... – Той се втренчи в очите ми и погали бузата ми, а аз усетих как кръвта нахлува в лицето ми. Засмя се нежно. – И звукът на сърцето ти – продължи той малко по-сериозен, но все така леко усмихнат. – Това е най-важният звук в моя свят.

Книги, подобни на "Затъмнение 3"

Новолуние 2
-5%

Новолуние 2

Стефани Майър

18.91 лв.
Зазоряване 4
-5%

Зазоряване 4

Стефани Майър

23.66 лв.

Други книги от Стефани Майър

Коментари за "Затъмнение 3"
ани - 21/05/2010
на 7 юни ще излезе книгата от поредицата "зрач"-"Краткият втори живот на Бри Танър"

ани - 12/04/2010
много ме дразни бела с нейното раздвоение между едуард и джейкъб!

ade7o - 24/06/2009
Днес чакам да ми донесат книгата "Затъмнение" , но не знам какво точно да очаквам от нея. Някои казаха, че книгата ще бъде от името на Едуард. Сега разбирам, че не е точно така... Ще бъда много благодарна ако някой от вас който е чел книгата вече да разкаже горе долу накратко само колкото да знам какво да очаквам, а не да разбера книгата и после да не ми е интересна. Благодаря ви предварително

Esme - 22/06/2009
Това е страхотна новина (party),"irena" много благодаря за информацията. Няма да мога да си намеря място до 13 юли :)

MeryCullen - 16/06/2009
Аз до колкото днес разбрах книгата "Зазоряване" ще излезе на 15 юли,но два дни разлика едва ли са от голямо значение.Сега на темата.
В първата книга Бела и Едуард бяха еднакво харесвани от мен.В Новолуние Бела ме дразнеше с това, че не направи нищо по въпроса, че Джейкъб изпитва нещо към нея освен да го предупреди с думи.Но при второто ми прочитане наистина преосмислих нещата и осъзнах колко сила излъчва тази книга.Въпреки всичко Едуард ми се затвърди като любимец.Няма да ми стигне мястото тук, за да кажа какво ме е накарало да застана зад Едуард като негов отвърден фен.
В Затъмнение Бела адски много ме ядоса с това че целуна Джейкъб (наричах го месеци наред "мелез" и "миризлив пес") и до сега не мога да я оправдая и не мога да я разбера и не желая :) Едуард просто не го заслужава това.Както и да е.Хареса ми битката,където бяха Виктория,тоя новородения заедно с Едуард и Сет.Може би любимата ми част от книгата е от там до края.
И пак ще пожелая само приятно четене!Купете си я! :) \/

Анни - 16/06/2009
да и аз се кефя много :):) направо нямам търпение да стане 13ти юли :)

irena - 16/06/2009
искам да ви съобша една много хубава новина-breaking dawn na BG 6te izleze na 13.07.09
(party) tyko 6to razbrah i barzah da vi kaja super mn se kefaaa (sun)

irena - 09/06/2009
mersi krem az ve4e si q kypih :P pak mersi

mery - 08/06/2009
t1kmo pro4etoh knijkata.strahotna e!az si izteglih zazorqvane i sega po4vam da q 4eta ,a s16to si izteglih i sredno6tno sl1nce.na koito ne mu se 4aka da izlizat da si gi iztegli!

krem - 06/06/2009
18.61 е цената, ако си поръчаш книгата от сайта

стр. 1 от 3
1 2 3
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах