Абонамент за бюлетин
Другият В. Левски
-10%

Другият В. Левски

Издател: Хри100
Издадена: 2011
Брой страници: 220
Корица: Мекa
Език: Български
Корична цена: 16.00 лв.
Цена: 14.40 лв.
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Художествена литература, Преводна литература, Проза
Нашите икони са потънали в кръв. От очите на нашите икони тече кръв. И то не кръвта на враговете, а нашата кръв. Марко Кралевити е турският васал Марко Вълкашин, избил собствения си народ на Косово поле. Светинята Левски убива дете - четиринадесетгодишния ловешки калфа Иван. Майката на Левски пет години след това се хвърля в кладенеца на къщата в Карлово и се самоубива. Само тя ли не можа да прости това детеубийство?
Виним Народа, че от Търново до София не се е намерил никой да освободи Апостола, охраняван от няколко заптиета. Нима това не е всъщност присъдата на Народа за човек, убил дете?

Ако в наши дни някой убие дете няма ли да излезем на улицата, за да искаме връщане на смъртната присъда? Ами ако това невинно дете е нашето дете? Дали родителите на убития Иванчо са поднасяли на 19 февруари венци пред паметника на Левски?

Издигайки подобни хора в култ говори за изкривена нация, смята скандално известният Христо СТОЯНОВ. Писателят, който си навлече гнева на мюсюлманите със :"СКРИТИЯТ ЖИВОТ НА ЕДНА ПОМАКИНЯ", бе отлъчен от църквата заради "КОПЕЛЕТО - евангелие от Юда", бе намразен от интелектуалците заради "ДО СТРАСтБУРГ И НАЗАД" и "ГЛУТНИЦА ЗА ЕДИНАЦИ" сега ни хвърля ръкавица с "ДРУГИЯТ В. ЛЕВСКИ"..

Книги, подобни на "Другият В. Левски"

Докато плъховете правят любов

Докато плъховете правят любов

Христо Стоянов

28.00 лв.
Писма от килията на смъртния - роман от разкази

Писма от килията на смъртния - роман от разкази

Христо Стоянов

22.00 лв.
Носталгия по варварите

Носталгия по варварите

Христо Стоянов

9.99 лв.
Разкази по България
-10%

Разкази по България

Христо Стоянов

13.50 лв.
Аз, доносчикът

Аз, доносчикът

Христо Стоянов

15.00 лв.

Други книги от Христо Стоянов

Коментари за "Другият В. Левски"
ГАЛЯ ЧАЛОВА - 07/04/2011
ЕЙ ПАЛЯЧОВЦИ, ЦИРКА НЕ Е ТУК. ЩЕ СИ ПИША КАКТО СИ ИСКАМ. Я ПОТЪРСЕТЕ ДА СЕ ЗАЯДЕТЕ И ЗА НЯКОЯ ПРАВОПИСНА ГРЕШКА ИЛИ ........СИ ПОТЪРСЕТЕ РАБОТА НЯКЪДЕ

Мето - 05/04/2011
Най-много май е "изкукала" тая ГАЛЯ ЧАЛОВА!

към Александър - 04/04/2011
Съгласен съм с тебе, такива нечовешки усилия полагат днешните автори за да блеснат на културната сцена че ми изглеждат смешни и жалки.

Симеон - 03/04/2011
Не ми стана ясно защо Галя Чалова,че и самият автор Стоянов пишат коментарите си с главни букви,което в нета се приема за повишаване на тон,викане,крещене?Карат се на нехаресалите опуса на Стоянов или
го рекламират с крясъци като панаирджийски търговци на семки?

пак читател - 01/04/2011
Ако линкът не проработи опитайте в ggogle с:

левски+каравелов+калфа

Александър - 29/03/2011
Разгледах книгата за Левски но не я купих.Наистина съвремените български автори умуват с какво да предизвикат интерес към себе си.Абсолютна тъпня е тая книга!!!

Нина - 28/03/2011
ХМ... . Тук чета не коментари за съдържанието на книгата,а за съдържанието на личността Христо Стоянов .Какво надигате чергата в чуждата къща,влезте в собствените си обувки,само те са ви по мярка.Но я да ви питам аз вас "мислители","философи" и прочие,колко сте по-добри от автора ? Отговора обаче и вие не го знаете.Тогава как ще поднесете един коментар върху дадено четиво ,та вие не се интерисувате от написаното ,а от това колко водки е пил днес Христо.Той пита ли ви днес с кого се скарахте,кого погледнахте с омраза ?
Чела съм всичко написано от този писател,имам лично мнение,не всичко е според философита ми, но няма да го разпна на кръста
защото това е неговото мислене,неговото виждане.Не е възможно моята оптика да се хареса на всекиго ,както и обратно.Сигурна съм обаче ,че малко от вас разбират написаното не само по редовете,но и между редовете .Хайде да не се правим на велики всезнайковци .
Някой коментира,че " Христо Стоянов е известен със скандалното си поведение и той точно това презивиква в читателите си - скандали " .БРАВО !!! НЕГРАМОТНОСТ ! Христо,защо "предизвикваш скандали в читателите си " ? Остави хората на спокойствие да скучаят,да си протриват гащите пред компютрите и да се мислят за безсмъртни.
Пък и неграмотни!Малко ГРАМАТИКА ПРОЧЕТЕТЕ,малко стилистика,малко лексикология.ХМ...какво ще четете,я си стойте невежи...
Не е ли по-лесно да надничате из зад пердето за да не изпуснете нещо в съседния двор ? Я си стойте неграмотни и разпъвайте на кръста този и онзи само защото не сте по-горе от него.
И като наприказвах всичко това нека кажа,че не познавам лично Хр.Стоянов но пък му стискам ръката.

Дачо - 27/03/2011
Тоя писател бил намразен от интелектуалците? А кои са интелектуалците в България ? Аз поне не виждам такива.Управляват ни разни кретени които не могат да си напишат името,а за културните дейци да не говорим!Ще ми говорят че България се е освободила от турско робство преди повече от 500 години! Интелектуални инвалиди!

Силвия - 27/03/2011
Книгата за Левски е добра,но интересното е че има разлика в анотацията на корицата и съдържанието.Човек като чете какво пише отзад си представя савсем друго вътре,а то е различно.Цялата тема е една човешка изсповед на майката на Апостола,може би стила на автора е по различен и затова остава неразбран.

друг - 27/03/2011
на мен пък ми хареса. по различна е от скрития живот на една помакиня но е много човешка. ние дори не сме предполагали какво е станало със семейството на Апостола, с майка му. трагическата фигура наистина е тя от цялото семейство на левски.после се порових в гугъла и сравних. дори фактологически му е вярна книгата на христо стоянов и не на него трябва да се сърдим, а на фактите. а който не разбира от литература - не разбира. купувайте си розови романчета, не христо стоянов.

стр. 5 от 13
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах