Абонамент за бюлетин
Другият В. Левски
-10%

Другият В. Левски

Издател: Хри100
Издадена: 2011
Брой страници: 220
Корица: Мекa
Език: Български
Корична цена: 16.00 лв.
Цена: 14.40 лв.
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Художествена литература, Преводна литература, Проза
Нашите икони са потънали в кръв. От очите на нашите икони тече кръв. И то не кръвта на враговете, а нашата кръв. Марко Кралевити е турският васал Марко Вълкашин, избил собствения си народ на Косово поле. Светинята Левски убива дете - четиринадесетгодишния ловешки калфа Иван. Майката на Левски пет години след това се хвърля в кладенеца на къщата в Карлово и се самоубива. Само тя ли не можа да прости това детеубийство?
Виним Народа, че от Търново до София не се е намерил никой да освободи Апостола, охраняван от няколко заптиета. Нима това не е всъщност присъдата на Народа за човек, убил дете?

Ако в наши дни някой убие дете няма ли да излезем на улицата, за да искаме връщане на смъртната присъда? Ами ако това невинно дете е нашето дете? Дали родителите на убития Иванчо са поднасяли на 19 февруари венци пред паметника на Левски?

Издигайки подобни хора в култ говори за изкривена нация, смята скандално известният Христо СТОЯНОВ. Писателят, който си навлече гнева на мюсюлманите със :"СКРИТИЯТ ЖИВОТ НА ЕДНА ПОМАКИНЯ", бе отлъчен от църквата заради "КОПЕЛЕТО - евангелие от Юда", бе намразен от интелектуалците заради "ДО СТРАСтБУРГ И НАЗАД" и "ГЛУТНИЦА ЗА ЕДИНАЦИ" сега ни хвърля ръкавица с "ДРУГИЯТ В. ЛЕВСКИ"..

Книги, подобни на "Другият В. Левски"

Докато плъховете правят любов

Докато плъховете правят любов

Христо Стоянов

28.00 лв.
Писма от килията на смъртния - роман от разкази

Писма от килията на смъртния - роман от разкази

Христо Стоянов

22.00 лв.
Носталгия по варварите

Носталгия по варварите

Христо Стоянов

9.99 лв.
Разкази по България
-10%

Разкази по България

Христо Стоянов

13.50 лв.
Аз, доносчикът

Аз, доносчикът

Христо Стоянов

15.00 лв.

Други книги от Христо Стоянов

Коментари за "Другият В. Левски"
ХРИСТО СТОЯНОВ - 19/02/2011
МАЙКАТА НА ЛЕВСКИ СЕ САМОУБИВА НА 21 ЯНУАРИ 1978 ГОД., МЕСЕЦ ПРЕДИ САН-СТЕФАНСКИЯ МИРЕН ДОГОВОР, КОЕТО ЗНАЧИ, ЧЕ НЕ ЗНАЕ КАКВО ЩЕ СЕ СЛУЧИ С ПЕТЪР, КОЙТО УМИРА 1885 ГОД. КАТО КЛОШАР ПО УЛИЦИТЕ НА КАРЛОВО. ТОВА Е КЪМ ИВО. НО ПРЕДИ ДА СЕ КОМЕНТИРА ЕДНА КНИГА БИ ТРЯБВАЛО ВСЕ ПАК ДА СЕ ПРОЧЕТЕ, НАЛИ. КЪМ ТОЗИ, КОЙТО НЕ ЗНАЕ, ЧЕ "КИЛЪР" ИМА ЕКВИВАЛЕНТ НА БЪЛГАРСКИ И СЕ НАРИЧА "НАЕМЕН УБИЕЦ". ИМАЙКИ ПРЕДВИД ПОЗНАНИЯТА МУ ПО БЪЛГАРСКА ГРАМАТИКА СЕ СЪМНЯВАМ В ОТНОШЕНИЕТО МУ КЪМ БЪЛГАРИЯ И ЛЕВСКИ. ВСЕ ПАК ЕДИН БЪЛГАРИН "ТАЧИ СВОЯ РОД И ЕЗИК", НАЛИ... БЛАГОДАРЯ ЗА ВНИМАНИЕТО...

Българин - 19/02/2011
Боже, прости му, той не знае какво върши....

Иво - 19/02/2011
"...Майката на Левски пет години след това се хвърля в кладенеца на къщата в Карлово и се самоубива...."

Да, майката на Апостола наистина се самоубива и причината за това е, че не може да гледа как братът на Левски, участник в Сръбско - българската война, е принуден да проси, за да има парче хляб за семейството му, след като държавата не прави нищо, за да осигури нормален живот за близките на един велик българин!

Аз - 19/02/2011
Напълно съм съгласна с двете предходни мнения!.. Този "писател" не знае ли, че прасе което рие, хвърля кал и на своя гръб!... Левски е икона за българския народ! Кой си ти "писателю", че дръзваш да скверниш името на Апостола????.... Явно поредният предател на България.... Но знаеш ли, не би могъл по никакъв начин да очерниш името на Левски. Единствено очерняш своето.

веселин - 19/02/2011
абе ице наистина ли си мислиш,че това ще те направи писател.не ти ли е ясно,че такава слава е срамна и е присъща само на болен мозък.

Килъра - 18/02/2011
Автора сигурно е поредния нещастник неспособен за никаква работа и е решилда изкара няколкостотин лева за да има пари да се напива! Много плитки расъждения "Ако в наши дни някой убие дете няма ли да излезем на улицата, за да искаме връщане на смъртната присъда? " бих ви напомнил колко убийства на деца станаха и никой не излезна значи този олигофрен си противоречи сам!Кой знае на коя партия е член с надеждата да се коалирар с ДПС!!!

стр. 13 от 13
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах