Абонамент за бюлетин
Стани най-добрият лекар
-5%

Стани най-добрият лекар

Производител: Атеа Букс
Наличност: Изчерпана
Размери: 38.00x27.00x6.50
Настолна образователна игра
Цена: 18.00 лв.
Нова е-цена: 17.10 лв.
ИзчерпанаИзчерпана
Вижте и в следните категории: Игри и играчки
“Стани най-добрият лекар!” е креативна игра, предназначена както за деца над 6 годишна възраст - момчета и момичета, така и за цялото семейство - родители, баби и дядовци. Могат да участват от 2 до 5 играчи. От старта до финала всички могат да се забавляват заедно и истински, а младите участници ще научат и всички най-важни дейности в най-хуманната професия - лекарската. В съвсем реалистичен аспект и на достъпен език, в играта са развити професионалната кариера на лекаря и на всички възможни ситуации, в които той може да попадне преди да стане “Най-добрият”.
Играчите се “сблъскват”, както с всички положителни страни в работата на лекаря – например лекуване на различни болести, оказване на първа помощ, работа с медицински уреди и др., така и с негативните действия, които той може да извърши – например даване на погрешна диагноза, нерегламентирано вземане на пари, употреба на алкохол по време на работа и пр.
До финала, всеки играч има равни възможности да стане най-добрият лекар или да се провали в последния момент, независимо дали изостава или е много близко до успеха. Играта е привлекателна не само за тези, които си мечтаят да станат медици, но и за всички, които желаят да научат подробности за тази професия.
Гаранция за качеството и истинността на “Стани най-добрият лекар!” е и участието на лекаря д-р Светослав Славчев в авторския колектив.
Игралното поле, представлява уникална карта с улици, сгради и медицински кабинети и зали, компютърно изрисувана и онагледена с реалистични сцени за различните събития, в които попадат играчите.
Фигурките - общо 5 на брой представляват автомобилчета или цветно изрисувани пластмасови човечета, които допълнително повишават интереса по време на игра.
Събитията, на които попадат играчите, допълнително са представени в 107 визуални карти с ясни обяснения за това какво се случва и колко точки се губят или печелят в играта. Всяка карта има номер, който отговаря на номера на полето със събитие. Теглейки съответната карта при попадане на поле със събитие, всеки играч чете на глас какво му се случва и записва на лист точките, които печели или губи.
Стани най-добрият сървайвър
-5%

Стани най-добрият сървайвър

Атеа Букс

17.10 лв.
Веселото селце: Къщата на Доктора
-5%

Веселото селце: Къщата на Доктора

Златното пате

16.63 лв.
Веселото селце: Къщата на Фермера
-5%

Веселото селце: Къщата на Фермера

Златното пате

16.63 лв.
Коледно градче 3D
-5%

Коледно градче 3D

Златното пате

33.16 лв.
Пъзел "Работници върху греда" 1500 елемента
-5%

Пъзел "Работници върху греда" 1500 елемента

Limex

23.74 лв.
Коментари за Стани най-добрият лекар
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах