Абонамент за бюлетин
Полезните съвети на "Огледала"  1 / 05

Полезните съвети на "Огледала" 1 / 05

Издадена: 2005
Брой страници: 152
Корица: Твърда
Език: Български
Размери: 22.00x24.00
Тегло: 0.532
Корична цена: 19.95 лв.
Цена: 19.95 лв.
ИзчерпанаИзчерпана
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Книги за жената
“Полезните съвети на Огледала” е написана от автора и продуцента на телевизионното предаване “Огледала”, с голяма любов и признателност към зрителките на предаването и с надежда тя да стане техния дневник за красота и добро самочувствие през цялата година.

В “Полезните съвети на Огледала” е събрана информация, която ще бъде полезна на дамите през всеки един сезон. Независимо от възрастта, цвета на косата, килограмите или семейното положение, всяка една жена има нужда от собствена територия и време, отдадено на личния комфорт.

Рецептите и идеите на “Огледала” за добро самочувствие и красота са събирани през годините, от самото начало на предаването. Още от първите дни на създаването му неговия автор и продуцент Александра Иванова се води от принципа, че няма грозни жени, а само такива, които не се грижат достатъчно за себе си. Идеалът за жена далеч не се определя от килограми, сантиметри или цвят на косата, а от това дали всяка една дама е постигнала баланса между физическите си данни и своя вътрешния свят. В този ред на мисли под грижа за себе си се разбира да се правят неща, които да водят към здраве и щастие.

Съветите и рецептите на “Огледала” са подбрани внимателно, така че ежедневната програма за поддържане да представлява лесен за реализация режим.

Комбинациите от професионални грижи (на козметици, фризьори и др.) и специализираните услуги (масаж, сауна и други), които се цитират и препоръчват в книгата, имат своите алтернативи в домашни условия, които също така са описани подробно. Така грижите и средствата за тях могат да се комбинират в зависимост от наличния бюджет.

В края на всеки раздел в “Полезните съвети на Огледала” са посочени дневен и седмичен режим, който при добра организация на личното време не би трябвало да отнема повече от няколко минути сутрин, обед и вечер преди лягане, а за седмичните процедури - 2 пъти по 1 час в делничните дни и по 1 час в почивните. Всичко останало е въпрос на добра организация и навик. Създайте си навик да уважавате себе си!
Основни принципи за добро самочувствие на дамите:

Красотата наистина идва отвътре. Ако Вие се движите със самочувствие, обличате се подходящо, имате здрави коса и кожа, както и подходящ грим, тогава усмивката ще грее на лицата Ви и ще се отразява във възхитените очи на околните.

За да постигнете това, на първо място застанете пред огледалото и приемете себе си и света около Вас. Усмихнете са на несгодите на живота и помислете какви бихте искали да бъдете. Ако сте брюнетка, помислете дали не е по-добре да имате здрава коса с ефектна и подходяща за лицето прическа пред алтернативата да се изрусявате едва ли не всяка седмица и накрая на главата да остане изтощено подобие на коса.

Има млади момичета, които в заблудата си, че с тежък и тъмен грим ще изглеждат големи и “привлекателни”, накрая се превръщат в създания без личен чар и с неопределена възраст. А дамите на средна възраст, които не приемат годините си с уважение, често стигат до комични резултати. Затова трябва да акцентирам върху един важен момент – жената е красива във всяка възраст, просто трябва да позволи на тази красота да блесне.

Има жени и момичета, които вторачени в дребните несъвършенства на външния си вид, не забелязват колко са хубави в действителност. В техните очи дори и най-малката неприятна подробност се превръща в проблем номер едно. Примери за това как се самоизмъчват неуверените в себе си жени има толкова много, че не е възможно изброяването им. Затова нека решим проблема генерално и на първо място да се преборим за самочувствието си.

Огледалото може да бъде верен приятел или коварен враг. Какво отразява то, зависи само и единствено от човека, застанал пред него. Това е причината всяка една жена да повярва в себе си и да тръгне по пътя към хармонията между тялото и вътрешното си Аз. Затова се грижете за себе си всеки ден с “Полезните съвети на Огледала”!

Книги, подобни на "Полезните съвети на "Огледала" 1 / 05"

Моето бебе. Книга за спомени

Моето бебе. Книга за спомени

19.95 лв.
Наръчник по йога за лице

Наръчник по йога за лице

19.99 лв.
Моят първи албум. Албум дневник за първите пет години
-10%

Моят първи албум. Албум дневник за първите пет години

14.39 лв.
Нашето бебе. Албум за незабравими спомени
-10%

Нашето бебе. Албум за незабравими спомени

21.59 лв.
Природно студио за... красота
-10%

Природно студио за... красота

1.80 лв.
Коментари за "Полезните съвети на "Огледала" 1 / 05"
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах