Абонамент за бюлетин
Sex with Me

Sex with Me

ISBN: 9789548919364
Издадена: 2008
Брой страници: 150
Корица: Мекa
Език: Български
Размери: 14.50x21.00
Корична цена: 10.00 лв.
Цена: 10.00 лв.
ИзчерпанаИзчерпана
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Българска литература, Биографична литература
Драги читатели,
За мен е искрено удоволствие да ви предоставя това уникално четиво. Не ме възприемайте като Рlауbоу, Саsanova или Don Juan! При никакви обстоятелства, защото вие също може да постигнете всяка своя мечта или желание! Както всеки спортист, си поставих за цел да стана шампион...
Не съм разглезено дете или мамино синче, получило наследство, което да го прахоса и да се забавлява. Всяка похарчена пара съм изкарал със собствените си ръце и глава.
Седемгодишен започнах да събирам значки пред "Александър Невски" от съветските туристи и да ги продавам на американските по 1$ всяка. И така се прибирах привечер с достатъчно спечелени американски долари вкъщи, понякога, обърнати в левове, равняващи се на месечните заплати на моите родители, които бяха обикновени държавни служители.
На 15 вече работех в Парк-хотел "Москва", където от бакшиши и чейндж печелех на ден по 200$-300$, а месечната ми заплата на пиколо бе само 80 лева.
Повечето мъже спестяват спечелените от тях пари за коли и къщи, аз похарчих своите да се забавлявам и се превърнах в секс-икона пред която са се кланяли едни от най-красивите жени по света...
Книгата не е някаква хвалба, а доказателство, че, ако си поставите цел, може да я постигнете. На 50 аз постигнах своята! Няма олимпийски, световен, европейски, балкански или национален шампион, който да има повече победи от мен, макар моята дисциплина да не фигурира и такава да не е обявена от федерациите по спорт. Обиколих света, сътворих дузина бестселъри, създадох три прекрасни деца. И като споделям деца, чрез тях въведох модата бели родители да отглеждат цветнокожи деца. Включително известни личности като Мадона, Анджелина Джоли и Брат Пит вървят по моите стъпки. Много от вас си спомнят сина ми Наско-Бадара от либерийката Муна Йънг, който доведох през 1991 г. в България, а сега живее и учи в Швеция. Съвсем скоро ще ни видите да се разхождаме с дъщеря ми Мина, плод на страстна любов с гамбийката Айшату Джало.
Желая ви приятно четене и незабравими мигове с моята най-нова книга.

Атанас Панайотов

Книги, подобни на "Sex with Me"

Любов и орис
-10%

Любов и орис

Ася Сократова

19.80 лв.
Енигмата на откривателството

Енигмата на откривателството

Росица Чернокожева

20.00 лв.
Узбекистан
-10%

Узбекистан

Любомир Гетов

34.20 лв.
Обратни мисли
-10%

Обратни мисли

Емил Конрад

17.91 лв.
Дълг и чест. Братя Миладинови
-10%

Дълг и чест. Братя Миладинови

Стоян Райчевски

22.50 лв.

Други книги от Атанас Панайотов

Коментари за "Sex with Me"
TEDI ! - 07/08/2010
НЕ МОГА ДА ПРОУМЕЯ КАКВО ТОЛКОВА ИМА В ТЕЗИ КНИГИ...ОБЩО ИЗВЕСТНИ ИСТИНИ РАЗКАЗАНИ ОТ ЕДИН ...СОЦ-ГАМЕН.
ПРЕСЪЗДАВА СОБСТВЕНОТО СИ ПАДЕНИЕ НА ЕДИН НЕУДАЧНИК...ИМАЛ ВСИЧКО...БОЖЕ ОПАЗИ ! С ЕДИН ЧЛЕН ГО ДАРИЛА ПРИРОДАТА,А ТОЙ ВЗЕ ЧЕ ГО ПРЕВЪРНА В БИБЛИЯ...,САМО ДЕТО НЕ МУ СЕ КЛАНЯТ ПУБЛИЧНО...ХА,ХА...АМА СПОМНЯ ЛИ СИ НЯКОЯ ЗА НЕГО,ОСВЕН КАКВО СИ Е КУПИЛА С ПАРИТЕ,КОИТО И Е ДАЛ...!!!

СТИГА , ЧЕ МАЙ ЗАБРАВИХ ЗА КОГО НАПИСАХ ТЕЗИ РЕДОВЕ...МАЙМУНЯК !!!

Otvoren - 20/03/2009
Qvno ne si otvoren! Naso e nai-golemiqt eba4 v Bg za vsi4ki vremena!

kosta - 16/02/2009
avtora na tazi kniga e gledal qvno prekaleno mn porno, za6toto knigata mu se vodi bukvalno ot sceni ot dolnoproben eroti4en film.

Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах