Абонамент за бюлетин
Mamma Mia - Филмът: АББА. Продължението
-10%

Mamma Mia - Филмът: АББА. Продължението

ISBN: 9786191951895
Издател: Книгомания
Издадена: 2018
Брой страници: 184
Корица: Мекa
Език: Български
Корична цена: 13.90 лв.
Цена: 12.51 лв.
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Преводна литература, Кино, Биографична литература
Кои са тези музиканти, които могат да предизвикат възторг само с една снимка в социалната мрежа и кратък текст към нея?

Всеки друг музикант, напуснал сцената преди десетилетия, можеше да мине незабелязано, особено днес в ерата на музикалното свръхпредлагане. Но не и групата, продала легално 400 милиона албума и произвела 19 хита, оглавили световните класации в продължение на 10 години. Група, която успя да превърне първите букви на малките си имена в световен бранд. Няма значение дали светът обича или не тяхната музика, но знае кои са АББА.

„Приятна е липсата на помпозност у двамата шведи Бени и Бьорн; те приемат славата си леко и имат способността да се смеят не само на себе си, но и на периода АББА. Но могат също така да бъдат и ревностни защитници на всичко онова, което са постигнали като създатели на хитове, продуценти, изпълнители и музиканти – ето защо да ги чуеш да говорят за тяхната музика, е нещо много специално.“ – Филип Дод, музикален журналист

През 1999 г. АББА отказва 1 милиард долара, за да се събере за нов албум и 100 концерта. Агнета, Бьорн, Бени и Фрида се разделят неофициално в края на 1982 година. Последното им съвместно официално появяване като група е на 11 декември същата година в „Късното шоу“ на Би Би Си. Дават кратко интервю, шегуват се помежду си и изпълняват два свои хита, следва обща усмивка за пред камерата и край. Не се сбогуват с публиката си. Няма и официално изявление за раздяла. Няколко години АББА подхранва любопитството на феновете, че може би ще се върнат в звукозаписното студио за нов албум. Това не се случва до 2018-а, когато решават да запишат само две песни.

Трейлърите на новия Mamma Mia! Here We Go Again покачиха градусите на любопитството. Накараха ни да броим дните до горещата премиера в края на юли, когато ще сглобим пъзела на поредната вълнуваща история на Universal. В САЩ премиерата ще се случи на 20 юли, а на Острова – на 27 юли. Новата продукция е комбинация от предисторията на героите от Mamma Mia! и ново своеобразно разширение на сюжета на филма, създаден през 2008 година като успешна екранизация на едноименния мюзикъл с хитове на AББA. Преди 10 години в първата Mamma Mia! бяха инвестирани 52 млн. долара, филмът донесе повече от 600 млн. долара приход и бе гледан от над 30 млн. зрители по света. Стискаме палци новата филмова версия да бъде по-златна от предходната.

Книги, подобни на "Mamma Mia - Филмът: АББА. Продължението"

Mamma Mia - Филмът: АББА. Продължението + DVD
-10%

Mamma Mia - Филмът: АББА. Продължението + DVD

Георги Тошев

17.01 лв.
Необикновеният живот на един обикновен човек - Мемоари
-10%

Необикновеният живот на един обикновен човек - Мемоари

Пол Нюман

22.50 лв.
Отвъд магическата пръчка
-10%

Отвъд магическата пръчка

Том Фелтън

20.70 лв.
Най-великите киноактриси на XX век
-10%

Най-великите киноактриси на XX век

Гита Голдберг

19.71 лв.
Както и да е... - Автобиография
-10%

Както и да е... - Автобиография

Джон Клийз

22.50 лв.

Други книги от Георги Тошев

Коментари за "Mamma Mia - Филмът: АББА. Продължението"
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах