Абонамент за бюлетин
FaceБуки - III том
-10%

FaceБуки - III том

ISBN: 9786191640805
Издател: Enthusiast
Издадена: 2013
Брой страници: 300
Корица: Мекa
Език: Български
Размери: 19.00x19.50
Корична цена: 16.00 лв.
Цена: 14.40 лв.
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Българска литература, Проза
Житейските възгледи на дремещата в мен свиня

Други книги от поредицата „FaceБуки“:

„FaceБуки“
„FaceБуки II том.
"Дневникът на малкия Нострадамус“

---------------------

Смисълът е прокажен на въртележка. Разлетява се, докато се забавлява! Това е трети пореден опит да събера парчетата, пръскани през годините по бележници, салфетки, апострофи и вметки в разговори, но най-вече в социалните мрежи. Няма как да не се получи нещо като творението на д-р Франкенщайн. Вероятно чудовищен е всеки човешки опит да създадем нещо от парчетата и да възстановим смисъла, който Творецът е вложил в Сътворението. А може би изобщо няма смисъл? Може би всеки въпрос за смисъла опира до въпроса има ли смисъл да си го задаваме? Може би смисъл е думата, с която наричаме жалките си опити да поразчистим наоколо и вътре в нас. И така, разчиствайки през повече от двете години, изминали, откакто се появи „Дневникът на малкия Нострадамус”, аз се натъкнах на безценно откритие – дремещата в мен свиня. Тя получи главна буква – стана Дремещата свиня, получи фейсбук-страница, телевизионна известност, която се дължи безспорно изцяло на Иван Христов (по известен като Иван от Иван и Андрей), на Иван Матев (по-известен като Супер Любо от рекламата на един телеком), на Междинна станция, на Нова телевизия и телевизия 7 дни и на всички останали, които изтърпяха от есента на 2012-а до днес нейното великолепно свинство. И най-вече на Мирон Крумов – добавил към гениалността на дядо си Мирон Иванов и чудесното умение да рисува – който направи илюстрациите към този трети том на „Аз, фейсБуки, Веди, Глаголи, Добро, Ест...“.

Любен Дилов-син

--------------------

Любен Любенов Дилов, по-известен като Любен Дилов-син,е български телевизионен и киносценарист, писател-сатирик, журналист, медиен предприемач и политик. Роден е на 19 ноември 1964 г. в София. Син е на българския писател-фантаст Любен Дилов (1927 - 2008). Завършва 32-ра гимназия в столицата и Факултета по журналистика в Софийския университет „Св. Климент Охридски“, специалност „Печатни медии“. Работи като редактор в няколко печатни издания като вестник „Поглед“, списание „Литературна академия“ и др.

От 1990 г. се занимава със създаването на телевизионните предавания „Ку-ку“, „Каналето“, „Хъшове“, „Шоуто на Слави“. Той е двигател и основен идеолог на тези предавания.

След 2001 г. Дилов-син навлиза в политиката на България. Той е създател и първи говорител на движение „Гергьовден“, а през 2003 г. става и негов председател. От 2004 г. е собственик и редактор на вестник „Новинар“.

Член е на Интернет общество - България от 1 май 2001 г.

От 11 август 2010 е главен редактор на българското издание на италианското списание "L'Europeo".

Книги, подобни на "FaceБуки - III том"

Добруджанският феникс

Добруджанският феникс

Стефка Станчева

23.50 лв.
Човекът от последния вагон

Човекът от последния вагон

Марта Радева

18.00 лв.
Кварталът на писателите
-10%

Кварталът на писателите

Виктор Топалов

20.70 лв.
Тука е така
-10%

Тука е така

Або

11.70 лв.
Баба на два дала седи. Приказките на Юрта
-10%

Баба на два дала седи. Приказките на Юрта

Руса Радулска

12.60 лв.

Други книги от Любен Дилов-син

Коментари за "FaceБуки - III том"
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах