Абонамент за бюлетин
DEFCON 1. Директни продажби
-10%

DEFCON 1. Директни продажби

ISBN: 9789542929956
Издател: Анхира
Издадена: 2023
Корица: Мекa
Език: Български
Корична цена: 13.00 лв.
Цена: 11.70 лв.
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Икономика и право, Икономическа литература, Маркетинг и реклама
Да изживееш мечтите си…

Колата беше „Plymouth Satellite“ от 1971 година. Беше доста сладко возило, когато излезе за пръв път на пазара. Успях да си я купя на изплащане в срок от три години през 1979 година за 1500 долара с помощта на майка ми. През 1980 година, когато най-накрая ходех с колата си на срещи за представяне на възможността, тя вече не беше нищо особено.

Винаги паркирах в задните части на паркинга на хотела или някъде около склада. Правех това, защото се срещах с потенциални клиенти на тези събирания, за да им покажа как могат да „живеят мечтания си живот“ и не исках да разбират, че вероятно имат повече пари от мен.

Обаче ето я и най-налудничавата част от всичко това. Ако ме бяхте питали дали през 2020-та година ще напиша книга, която да пресява тайните на успеха и лидерството ми в директните продажби, щях да кажа: „Разбира се“.

Вероятно не сте очаквали да кажа това. И въпреки това, ако ме бяхте чули тогава, най-вероятно щяхте да си помислите, че съм нерационален, глупав и наивен. И щяхте да сте прави.

И заради това всъщност мога да напиша тази книга

И за да можете да я четете с увереността, че вие също можете да бъдете нерационални, глупави и наивни. Достатъчно нерационални, глупави и наивни, за да изживеете мечтите си. Защото рационалните, мъдри и скептични хора по света, които изживяват мечтите си могат да се поберат в един вагон на метрото.

Моята история е от романтичните истории от типа „от дъното до върха“, които всички обичаме да слушаме. Едно хлапе, което е било изключено от училище и е лежало в затвора за въоръжен грабеж – хлапе, което е успяло да трансформира живота си и да стане щастлив, успешен и богат човек. Обаче тези истории често изключват нещата, които се случват по време на самата трансформация – драмите и травмите, през които хората преминават, за да достигнат до щастливия край.

Не и този полеви наръчник. Това е книгата, която много хора се надяват никога да не видите или прочетете. Хората, които не искат да четете тази книга, се страхуват, че това, което ще откриете, може да ви уплаши. Може да разруши идеалистичните истории, които се опитват да ви продадат.

Книги, подобни на "DEFCON 1. Директни продажби"

Успех в директните продажби - от амуей до зомбитата
-10%

Успех в директните продажби - от амуей до зомбитата

Ранди Гейдж

11.70 лв.
Успех в директните продажби
-10%

Успех в директните продажби

Ранди Гейдж

11.70 лв.
Коренно прераждане
-10%

Коренно прераждане

Ранди Гейдж

10.80 лв.
Рискът: Новата сигурност
-10%

Рискът: Новата сигурност

Ранди Гейдж

9.00 лв.
Рисуването и бизнесът

Рисуването и бизнесът

Деян Минчев

29.00 лв.

Други книги от Ранди Гейдж

Коментари за "DEFCON 1. Директни продажби"
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах