Абонамент за бюлетин
2017. Различният лунен календар
-10%

2017. Различният лунен календар

Издател: Кибеа
Издадена: 2016
Брой страници: 176
Корица: Мекa
Език: Български
Размери: 11.00x15.00
Корична цена: 10.00 лв.
Цена: 9.00 лв.
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Религия и митология, Астрология и нумерология
Ирене Лаурети показва как космическата истина за взаимовръзките и взаимоотношенията ни помага да живеем в хармония със себе си и как да преодоляваме дисхармонията си с порядъка на Вселената. И не спира дотук. Тя си е поставила за цел да ни посочи кой КЛЮЧ да използваме, КОГА и КЪДЕ да го поставим, за да се възползваме от енергиите на Космоса и да заживеем в мир със себе си. Тя е убедена, че улавянето на безспирния енергиен поток посредством разбирането за непрекъснатото движение на Луната, е нашият шанс да сме здрави, жизнени и щастливи.

Японската джин шин джицу и хавайската кахуна я импулсират да пресъздаде по уникален начин връзката между микро- и макрокосмоса в една календарна система. Ирене Лаурети ползва техните принципи, наред със законите за движението на небесните тела. Прави го съзнателно, за да помогне на читателя да следва Луната по пътя й през Зодиака, като акцентира върху последствията от ритъмното движение на нощното светило в танца му със Слънцето и Земята.

Авторката точно и ясно разкрива постулатите и опорните точки, които са в основата на нейната система. Със задоволство установих, че те напълно се припокриват с критериите и принципите, залегнали при изработването на астро-лунните календари, познати на българския читател от 2013 година насам.

Издателският екип утрои усилията в работата си по „Различният лунен календар“, за да изчисти терминологичните разминавания и неясноти, които биха причинили затруднения при възприемането на информацията. Така читателите няма да срещат спънки при ползването на този календар, тъй като е постигнато пълно уеднаквяване с терминологията, позната им от астро-лунните календари на издателство „Кибеа“.
Читателят, който иска да научи повече за характеристиката и възможностите на всеки ден от годината, може да ползва заедно двата типа календар. Уточнявам, че лунният и астро-лунният календар се допълват и работят съвместно в интерес на ползвателите си.

И въпреки че вече знаете повече за „Различният лунен ка¬лендар 2017“, убедена съм, че трябва да се приготвите за ед¬но ново и различно приключение, отгръщайки страниците му.

Оставям да говори „Различният лунен календар 2017“.
Даниела Евстатиева

--------------

Ирене Лаурети е енергийна лечителка и автор на бестселъра „Луната и космическият код на Сътворението“.

От дете тя проявява необикновен интерес към законите на здравето и болестите, на хармонията и на дисхармонията. Първоначално Ирене следва музика, след което се посвещава на изучаването на алтернативни лечебни методи в търсенето на ключа към съвършеното здраве, като джин шин джицу и хавайската кахуна, за което й помага познаването на законите на трептенията и хармонията в музиката.
Ирене си е поставила задачата да предаде на съвременните хора по лесен и достъпен начин хилядолетната лечителска култура.

Наред с писателската си дейност, тя участва в различни телевизионни програми, провежда курсове и индивидуални консултации.

Книги, подобни на "2017. Различният лунен календар"

Планетите в критични градуси
-5%

Планетите в критични градуси

Галина Волжина

12.35 лв.
Открий за какво си създаден. Хюман дизайн за начинаещи

Открий за какво си създаден. Хюман дизайн за начинаещи

32.00 лв.
Тайният език на рожденните дати в нумерологията

Тайният език на рожденните дати в нумерологията

29.90 лв.
Мистериите на Луната
-10%

Мистериите на Луната

Ясмин Боланд

19.80 лв.
Записките на един астролог
-5%

Записките на един астролог

Михаил Левин

25.65 лв.

Други книги от Ирене Лаурети

Коментари за "2017. Различният лунен календар"
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах