Абонамент за бюлетин
12-та планета
-10%

12-та планета

ISBN: 9545854014
Издател: Бард
Издадена: 2002
Брой страници: 400
Корица: Мекa
Език: Български
Корична цена: 19.99 лв.
Цена: 17.99 лв.
ИзчерпанаИзчерпана
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: История, Тайни и загадки
“Онези, които дойдоха на Земята от небето...”

Първа книга от “Хрониките на Земята”

ХРОНИКИТЕ НА ЗЕМЯТА

“Дванадесетата планета”, първата книга от поредицата, съживява шумерската цивилизация и представя хилядолетни свидетелства за съществуването на Нибиру, родната планета на анунаките, и за тяхното кацане на Земята на всеки 3600 години.

“Стълба към небето”, втората книга, включва древноегипетски свидетелства, показващи, че портата между смъртните и боговете представлявала космодрум на Синайския полуостров, като пирамидите и Сфинксът в Гиза изпълнявали ролята на фарове. “Войните на боговете и хората”, третата книга, обхваща ханаански, хетски и индийски извори, сравнява с тях случаите с Вавилонската кула и унищожаването на Содом и Гомора и стига до заключението, че преди 4000 години на Земята е било използвано ядрено оръжие. “Изгубените царства”, четвъртата книга, пренася читателя в доколумбовите цивилизации и древните империи в Северна и Южна Америка и разкрива досега неизвестни древноизточните цивилизации и “градовете на боговете” на олмеките, маите, ацтеките и инките.

“Когато времето започна”, петата книга, анализира древните познания от небето и Земята и взаимосвързаните цикли, които довели до появата на астрономията, зодиака и астрологията, както и каменни календари като този в Стоунхендж. “Космическият код”, шестата книга от поредицата, обяснява как тайните на небесните учители на човечеството били кодирани в Библията и други свещени и тайни “книги” - космически шифър, който свързва хората с техните космически корени. Научните открития, направени през годините след публикуването на всяка книга, представят все повече потвърждения на невероятните и неортодоксални, основани на научни данни заключения на поредицата. Тези открития и произходът на човечеството и Слънчевата система се разглеждат в следващите книги на автора. Вярвам, че съвременната наука ще продължи да потвърждава древните знания.

Зекария Сичин Ню Йорк, януари 2002

Книги, подобни на "12-та планета"

Хрониките на анунаките
-10%

Хрониките на анунаките

Зекария Сичин

17.99 лв.
Стълба към небето
-10%

Стълба към небето

Зекария Сичин

17.99 лв.
Новият световен ред
-5%

Новият световен ред

Хърбърт Уелс

13.30 лв.
Пробуждането
-10%

Пробуждането

Стойчо Керев

22.50 лв.
Порталът към мистериозния свят

Порталът към мистериозния свят

Колектив

32.00 лв.

Други книги от Зекария Сичин

Коментари за "12-та планета"
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах