Абонамент за бюлетин
10-те златни правила за работа в екип
-10%

10-те златни правила за работа в екип

ISBN: 9546499145
Издател: Сиела
Издадена: 2006
Брой страници: 396
Корица: Твърда
Език: Български
Размери: 17.00x24.00
Корична цена: 17.00 лв.
Цена: 15.30 лв.
ИзчерпанаИзчерпана
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Мениджмънт
В последните няколко години у нас е модерно да се говори за “екип”, “работа в екип”, “тиймбилдинг”, “умения за работа в екип”. Във времето, когато бизнесът в основната си част се идентифицира с успешното управление на хора, се забелязва една закономерност, присъща на компаниите, които сме свикнали да наричаме вечни. Тя е свързана с успешното намиране на подходящите хора, които се допълват по умения, гледат в една посока, имат обща цел, работят за нейното постигане и носят обща отговорност. Тези компании залагат на екипната работа, защото тя им носи успех. Eкипната работа увеличава много по-бързо от индивидуалната и групова работа производителността и качеството, ускорява иновативните процеси, увеличава “веригата на стойност” и конкурентоспособността, а на още по-високо ниво – обогатява чувствително съвкупния национален продукт.
С тази книга искаме да покажем какво е съвременното управленско мислене към работата в екип по света, кои са управленските грижи към този начин на работа и как изглеждат подходящите управленски действия за подобряване на работата в екип в българските организации. Казват, че има и други страни, в които индивидуализмът е културна особеност, но това не е спряло мениджърите да опитват и да подобряват практиката на управление на екипната работа.
“Десетте златни правила за работа в екип” е книга за хората с отворено съзнание към новостите и за тези, които имат поведение на управленска проактивност. Основава се на примери от различни компании, които са натрупали опит в управлението на работата в екип и са извлекли своите поуки за удачните и неудачните стъпки и подходи. Книгата идва да запълни една празнина в родната теория и мениджърската практика, да постави основите и да формулира правилата на успешното управление на работата в екип у нас. Тя е за тези, които вярват, че в основата на голямата крачка към успеха на компанията е ефективната работа в екип.

Книги, подобни на "10-те златни правила за работа в екип"

Лидерът визионер
-10%

Лидерът визионер

Майкъл Хаят

25.20 лв.
Печели колкото наистина заслужаваш
-10%

Печели колкото наистина заслужаваш

Брайън Трейси

16.20 лв.
Ръководство на ефективния мениджър
-5%

Ръководство на ефективния мениджър

Д-р Владислав Цветанов

37.91 лв.
Запазената марка на Безос
-5%

Запазената марка на Безос

Кармайн Гало

31.35 лв.
Кредити - играта на богатите

Кредити - играта на богатите

Юли Тонкин

20.00 лв.

Други книги от Татяна Христова

Коментари за "10-те златни правила за работа в екип"
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах