Абонамент за бюлетин
#SELFMADE. Иван и Андрей - братя по сърце

#SELFMADE. Иван и Андрей - братя по сърце

ISBN: 9786199182321
Издател: Catch a Story
Издадена: 2022
Брой страници: 262
Корица: Мекa
Език: Български
Размери: 16.50x24.00
Корична цена: 24.90 лв.
Цена: 24.90 лв.
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Художествена литература, Българска литература, Биографична литература
"КАС Пъблишинг" – Catch a Story започва издаването на поредицата #SELFMADE. В нея ще разказва историите на знакови личности от българския обществен живот – хората, за които всички имаме мнение, но едва ли знаем подробности за пътя, през който са преминали.

Първата книга от поредицата, посветена на телевизионните продуценти и водещи Иван Христов и Андрей Арнаудов. Двамата приятели и бизнес партньори разказват за детството си, за семействата си, за кризите и успехите, през които са преминали, и за своите ценности и цели. Спомените им се допълват от техните майки, съпруги, приятели, колеги, и така се получава интересният, забавен и смислен калейдоскоп на живота им досега, а и на техните мечти и стремежи. Разбира се, книгата е наситена и с характерното им чувство за хумор, с множество забавни и смешни моменти от техния личен и професионален живот.

Но това не е всичко! Специално за поредицата е разработено мобилното приложение SELFMADE.ID. Притежателите на книгата ще могат, през уникален QR код, да отключат скрито съдържание и да достъпят над 400 снимки от личния и професионален архив на Иван и Андрей, както и ексклузивни видео и аудио интервюта, статии и множество архивни кадри от техни предавания.

Книгата представя нашата иновация, която нарекохме ЧЕТЕНЕ 2.0 – свързването на хартиения носител с дигиталната среда. Тази книга ще се чете с телефон в ръка, тя ще даде ново изживяване и цялостна представа за образите на нашите герои, които запазиха приятелството си през годините и то се превърна в най-големия им актив.

Книги, подобни на "#SELFMADE. Иван и Андрей - братя по сърце"

Възкресения

Възкресения

Колектив

20.00 лв.
Баба - разкази

Баба - разкази

Колектив

22.00 лв.
Съвременник - брой 3/2023
-10%

Съвременник - брой 3/2023

Колектив

18.00 лв.
Вик от душа - разкази

Вик от душа - разкази

Колектив

14.90 лв.
Пансионът на Мария Г.

Пансионът на Мария Г.

Колектив

18.00 лв.

Други книги от Колектив

Коментари за "#SELFMADE. Иван и Андрей - братя по сърце"
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах