Абонамент за бюлетин
Южняшка кръв
-10%

Южняшка кръв

ISBN: 9789544094195
Издател: Плеяда
Издадена: 2020
Брой страници: 344
Корица: Мекa
Език: Български
Корична цена: 18.00 лв.
Цена: 16.20 лв.
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Художествена литература, Преводна литература, Проза, Любовни романи
Филип определено ѝ влияеше, опасно при това. Тя пренебрегваше заръките на баща си и тайно слушаше с все по-малко страх дългите му и заплетени истории за грабежи и кръвопролития. Ако някой ѝ бе казал преди седмица, че ще бъде толкова запленена от подобни порочни разкази, надали щеше да му повярва! Филип още не бе споделил всичко за ужасяващото си минало, но вече й беше ясно, че е грешник, нехаещ за благата на рая или страданията в ада. Ала не му го напомняше. Защото когато бе с него, забравяше всичко, освен колко е привлекателен въпреки белега на лицето му; мислеше само колко скучен бе животът ѝ, преди да го срещне.

Малко преди Американската революция петнайсетгодишната Джудит Шерами, заедно с пуританското си семейство, търсещо препитание в нови земи, .плава с шлеп по Мисисипи. Случайното й запознанство с авантюриста Филип Ларн - очарователен аристократ и контрабандист на роби, ще предопредели съдбата й. Изненадвайки самата себе си, тя избягва с него и става негова съпруга. Филип няма пари, ала е твърдо решен да създаде собствена династия сред горите и непоносимия климат в Луизиана.

Историята на Джудит и Филип е поредица от битки - битка да запазят страстта си един към друг през бурния си брак, усилието, което им коства да преодолеят несгодите и да заживеят вместо в колиба в разкошна къща. Сили им дават любовта им един към друг и мечтата за създаване на империя в джунглата на Луизиана. И го постигат, но победата е горчива, защото вечно са заплашени от омразата на хора и от двете раси.

Красиво написан роман за любов, предателства, възмездие и прошка, роман за красотата и смелостта на южнячките.

Книги, подобни на "Южняшка кръв"

Цената на щастието
-10%

Цената на щастието

Гуен Бристоу

17.10 лв.
Съдбовен избор
-10%

Съдбовен избор

Гуен Бристоу

17.10 лв.
Пролетна магия
-10%

Пролетна магия

Кари Елкс

16.11 лв.
Най-мрачното изкушение
-10%

Най-мрачното изкушение

Даниел Лори

19.71 лв.
Един за друг

Един за друг

Джоана Линдзи

8.50 лв.

Други книги от Гуен Бристоу

Коментари за "Южняшка кръв"
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах