Абонамент за бюлетин
Шаманът в теб
-10%

Шаманът в теб

Издател: Кибеа
Издадена: 2015
Брой страници: 264
Корица: Мекa
Език: Български
Размери: 13.00x20.00
Корична цена: 6.00 лв.
Цена: 5.40 лв.
ИзчерпанаИзчерпана
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Медицина и здраве, Книги за здравето, Религия и митология, Езотерика и теософия
Това е една прекрасна книга. Тя ще ви поведе към дълбочините на собствената ви личност и ще ви помогне да се свържете с живота по един неочакван начин. Всеки, тръгнал по пътя на лечителството, трябва да я прочете. Аз лично съм възхитена от нея!
Луиз Хей - автор на бестселъра "Излекувай живота си"

Може би не си давате сметка, но почти всеки човек е роден лечител! Всъщност може би вече притежавате някои от уникалните способности, свързани с тази дарба. Можете да доразвиете своя скрит талант и да се превърнете в истински шаман. Не само да лекувате, но и да изцелявате.

Тази книга утвърждава нашата вродена способност да боравим с фините енергии и да лекуваме себе си и другите и ни импулсира да използваме скритите сили в живота си. Тя е пътешествие в езотеричния свят на лечителството.

Майстор-лечителката Дебора Кинг споделя своя опит в изучаването и прилагането на източни и западни концепции и лечебни техники – от най-ранните описани практики отпреди 5 000 години до собствения си мощен авангарден подход. Нейният разказ е откровен и състрадателен, мотивиран от искреното желание да предаде своето знание, да бъде помощник и приятел на онзи, който е тръгнал по изпълнения с неравности път на лечителя.

Предлаганите от нея полезни упражнения и медитации са съчетани с прекрасни техники – за защита от психическа атака, за преодоляване на ограничаващи нагласи и убеждения, за поддържане на баланса между земно и духовно.
„Шаманът в теб“ ще ви подкрепи да израстете в човека, който винаги сте знаели, че можете да бъдете.

------------------

Майстор-лечител и учител Дебора Кинг е била успешен адвокат, когато диагнозата „рак“ я изпраща да търси истината за живота си в друга посока. Тя отказва да се подложи на хирургическа операция, обръща се към алтернативната медицина и преживява невероятна ремисия под ръководството на енергиен лечител.
Поемайки по пътя на духовното изцеление, тя побеждава пристрастяването си към алкохол и наркотици, които е използвала, за да погребе спомените си от детството, изпълнено с насилие.

Когато напуска корпоративния свят, за да изследва загадъчния свят на лечителите, мъдреците и шаманите, Дебора изучава и прилага древни и съвременни лечителски системи, разработва и своя собствена мощна целебна техника.

Тя съчетава личната си история, натрупания опит и мъдрост, за да изследва мощната връзка между потискането на болезнени емоции и тяхното въздействие върху нашето здраве и щастие в книгата си „Истината лекува: онова, което криете, може да ви навреди“, станала бестселър.

Дебора пътува по целия свят и помага на хиляди хора да трансформират живота си чрез своите практически семинари. Нейният онлайн обучителен курс „Програма за енергийна медицина на 21 век“ привлича всички, които искат да израснат като лечители (шамани). Води и популярно седмично радиошоу в „Хей Хауз Рейдио“.

Книги, подобни на "Шаманът в теб"

Дядо Влайчо. Всички рецепти и пророчества
-10%

Дядо Влайчо. Всички рецепти и пророчества

Яна Борисова - съставител

10.80 лв.
Петър Дънов - Съвети и рецепти
-10%

Петър Дънов - Съвети и рецепти

Гергана Танева

10.80 лв.
Животворяща сила. Изцеляващи нагласи
-10%

Животворяща сила. Изцеляващи нагласи

Георги Ситин

12.59 лв.
Депрограмиращи сентенции, част I: Афоризми

Депрограмиращи сентенции, част I: Афоризми

Еленко Ангелов

17.00 лв.
Система за пълно възстановяване на здравето. Причини за заболяванията и пътища за тяхното отстраняване
-10%

Система за пълно възстановяване на здравето. Причини за заболяванията и пътища за тяхното отстраняване

Николай Пейчев

17.09 лв.

Допълнителни материали Други книги от Дебора Кинг

Коментари за "Шаманът в теб"
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах