Абонамент за бюлетин
Чин Чин

Чин Чин

ISBN: 9786197268232
Издател: Дъбови листа
Издадена: 2024
Брой страници: 40
Корица: Мекa
Език: Български
Размери: 16.00x24.00
Корична цена: 22.00 лв.
Цена: 22.00 лв.
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Детска литература, Приказки и легенди
Историята, която ни разказва защо да се вслушваме във вътрешния глас, е с красиви илюстрации, които развиват детското въображение и социалните умения, съчетавайки живопис и графика в една книга.

Новата детска книга „Чин Чин“ е с авторски илюстрации и текст от българската писателка и художничка – Нуша Роянова, която използва графика и живопис, за да разкаже любопитна история за интуицията, приятелството и вярата в необозримото. Онова вътрешно чувство, което отвежда Чин Чин до непознати земи, докато следва своите усещания.

В далечни, студени планини живее армазилът Гонзалес – голям, тромав и сив. А в слънчева, изпъстрена с цветя и пеперуди долина живее чинталчето Чин Чин. Как и защо те се срещат, как и защо Чин Чин помага на Гонзалес да се сбогува с тъгата, със самотата и сивотата? На какво е способен един приятел?

„Чин Чин“ е увлекателна книга, вдъхновена от напълно измислени същества и истински природни картини, каквито са Побитите камъни край Варна и връх Монблан в Алпите. Макар че е замислена като емоционална история за деца, посланията в нея са толкова космополитни, че ще накарат родителите и учителите да преосмислят своите възприятия за духовните ценности в живота – радостта, благодарността и уважението, доверието и търпението, съчувствието и принадлежността.

С новата книга „Чин Чин“ издателство „Дъбови листа“ започва разговор, посветен на всички деца, родители и учители, които вярват в положителната сила на вътрешния глас и истинското приятелство, като развиват своето въображение чрез хубавите истории в книгите.

„Когато послушаш огънчето в себе си, когато тръгнеш на път, за да намериш някого, когото непременно трябва да срещнеш, когато му помагаш, когато събуждаш обич, когато изграждаш приятелство, то цялата Вселена ти изпраща подаръци. И то най-различни – праща ти сила, смелост, мъдрост, радост, и то толкова много, че направо можеш да полетиш. Можеш да сбъдваш мечтите си, можеш да споделяш радостите си, можеш да сътворяваш песни, стихове, музика, да рисуваш, да танцуваш и да помагаш на свой ред на някого, който се нуждае от теб!“

Книги, подобни на "Чин Чин"

Жабчето Жо

Жабчето Жо

Нуша Роянова

14.00 лв.
Джак и Ема на село

Джак и Ема на село

Нуша Роянова

7.00 лв.
Джак и Ема на хотел - надпреварата

Джак и Ема на хотел - надпреварата

Нуша Роянова

7.00 лв.
Лекът на баба

Лекът на баба

Нуша Роянова

7.00 лв.
Лекът на баба

Лекът на баба

Нуша Роянова

7.00 лв.

Други книги от Нуша Роянова

Коментари за "Чин Чин"
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах