Абонамент за бюлетин
Честотата на вибрациите
-10%

Честотата на вибрациите

ISBN: 9789547713086
Издател: Кръгозор
Издадена: 2013
Брой страници: 320
Корица: Мекa
Език: Български
Размери: 14.50x21.00
Корична цена: 14.00 лв.
Цена: 12.60 лв.
ИзчерпанаИзчерпана
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Религия и митология, Езотерика и теософия
Енергийната промяна на духовното и материалното в Ерата на Интуицията

Сближаването на мистицизма и новата физика ни отведе до дверите на нашата човешка същност. Отвъд тях се простира нещо, което буквално не може да се опише с думи.
Майкъл Талбот

Откритията на 21. век за връзката тяло-ум-дух и взаимовръзката с космоса промениха възгледите и ни помогнаха да осъзнаем вродената интелигентност на Земята. Човечеството еволюира в разбиранията си и днес осъзнава енергийната връзка, дори симбиоза с майката Земя и необходимостта да живеем в хармония с невидимите енергийни закони, които управляват живота.

Все по-осезаемо усещаме енергията вътре в нас и извън нас, нейните качества, както и законите, по които тя функционира – честота, вибрация, резонанс, вълни, колебания, цикли, октави и спектри. Откриваме, че тези понятия ни помагат да разберем и усвоим най-новите техники, с които да постигаме най-доброто за нас тук и сега. С тези техники ще можем да повишаваме енергийната честота на нашето тяло и ум, защото ако енергийната вибрация е висока, бърза и чиста, животът се разгръща с лекота и в синхрон със съдбата ни. Ниската, бавна и недотам хармонична честота поражда живот, изпълнен с препятствия и разочарования.

Хората с развита чувствителност към невидимите светове отдавна усещат интуитивно, че фините честоти на нашите тела и на Земята непрестанно се ускоряват. Отначало това ни изнервя, причинява ни необясним дискомфорт. После външният свят също се ускорява, става забързан и дори хаотичен. В крайна сметка ние се приспособяваме към новото по-високо ниво на енергия и нашето съзнание израства в същата степен.

Сега тази промяна протича съвсем явно за голяма част от обществото, докато ние се мъчим да функционираме, когато всичко нараства и се увеличава: обемът на данните, които трябва да обработим, часовете будуване, за да свършим работата си, приливната вълна негативизъм, която приемаме за нормална. Днес не е лесно човек да запази вътрешното си равновесие! Излизаме от Информационната ера и навлизаме в Епохата на Интуицията, която ще бъде белязана от трансформация в начина, по който възприемаме действителността. Където нищо не е нито толкова кратко, нито прекалено дълго при възприемане на реалността.

Въпросите сега са: как да научим правилата на този променящ се и разширяващ се от вибрации свят и как да развием нашите енергия и съзнание, за да функционираме в него? Как да затвърдим и балансираме новите възприятия, идентичност и поведение, докато старият начин на живот се мята в предсмъртна агония?

В книгата „Честотата на вибрациите” (ИК „Кръгозор”) Пени Пиърс, автор на „Пътят на интуицията” и „Силата на момента”, с ум и такт преплита велики учения, лични преживявания, впечатления от своята работа като психолог и умели методи за повишаване на изконната честота и издигане не само на нашия индивидуален живот, но и на живота в целия космос.



Тя ни показва как:

ü Да усетим личната си вибрация и да почувстваме собствената си изконна честота

ü Да се освобождаваме от негативни вибрации

ü Да подреждаме личното си енергийно поле

ü Да превърнем непродуктивните емоционални навици в продуктивни

ü Да материализираме енергията на желанието

ü Да разберем защо понякога материализацията не се случва



Пени Пиърс ни дава най-важните инструменти за повишаване честотата на вибрациите ни и за създаване и изживяване на идеалния за нас живот!

Всички ние сме под въздействието на най-различни положителни и отрицателни енергии, независимо дали го осъзнаваме. С мъдростта в тази книга ще се научите как да повишавате вибрационното си ниво, т.е. своята честота, а това има благотворно въздействие върху вас и човечеството. Масару Емото, автор на „Тайните послания на водата”



Мнения за книгата:

„Способността да се видим като енергийни същества е най-важният пробив на нашето време. В „Честотата на вибрациите” Пени Пиърс изяснява много енергийни закони, за които доскоро изобщо не подозирахме, но сега можем да приложим целенасочено, за да се погрижим за нашето здраве и да подобрим живота си. На мен тази книга ми донесе радост и ведрост.”
Ричард Бартлет, автор на „Енергийната матрица”

„Пени Пиърс е написала невероятно полезна книга, която ни помага да открием вибрацията на истинската си същност и да използваме своята чувствителност, за да облагородим всички страни на живота си.”
Каръл Адриън, д.ф.н., автор на The Purpose of Your Life

„Честотата на вибрациите” ни разкрива простата истина под привидния хаос. С подробни примери как да влезем в контакт с мисията на душата, как да постъпваме и как да се свързваме с другите, Пени Пиърс ни показва, че е възможно да се живее в хармония с великолепието на истинската ни човешка същност. Това е дар, който отключва процеса на трансформация във всеки човек.”
Доктор Джоан К. Кинг, невролог, почетен професор в Медицинския университет в Тъфс и автор на Cellular Wisdom

„Тази книга издига Тайната на още по-високо ниво. В нейната основа лежи една кардинална истина. Лявото полукълбо ще я оспорва ожесточено, но ако се вслушате в думите на Пени Пиърс и надавате ухо към вътрешния си резонанс, ще се сдобиете с нещо безкрайно ценно и смислено.”
Дон Джоузеф Гоуей, автор на Mystic Cool

„Честотата на вибрациите” прелива от дълбока мъдрост и ще бъде от полза за всеки, който иска да повиши своята вибрация, да постигне единение между вътрешния и външния свят и да получи емоционално просветление.”
Д-р Маргарет Пол, автор на Inner Bonding


Книги, подобни на "Честотата на вибрациите"

Съновник For Dummies
-5%

Съновник For Dummies

Пени Пиърс

14.25 лв.
Съновникът на Ванга: Кухнята на Ванга
-10%

Съновникът на Ванга: Кухнята на Ванга

Катрин Милева

13.50 лв.
Родова карма: Изчистване на стари родови програми, блокажи и негативи в рода

Родова карма: Изчистване на стари родови програми, блокажи и негативи в рода

32.00 лв.
Финото тяло. Енциклопедия на енергийната анатомия
-10%

Финото тяло. Енциклопедия на енергийната анатомия

Синди Дейл

72.00 лв.
Магия с връв и възли
-10%

Магия с връв и възли

Бранди Уилямс

19.80 лв.

Допълнителни материали Други книги от Пени Пиърс

Коментари за "Честотата на вибрациите"
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах