Абонамент за бюлетин
Физическа и емоционална трансформация

Физическа и емоционална трансформация

Издател: СамИздат
Издадена: 2023
Брой страници: 272
Корица: Мекa
Език: Български
Корична цена: 20.00 лв.
Цена: 20.00 лв.
ИзчерпанаИзчерпана
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Философия, психология, етика, Познай себе си
Програмата ФЕТ (Физическа и емоционална трансформация) включва работа на физическо и емоционално ниво заедно с лечебната гимнастиката „Актив Ситинг“. Тази програма има за цел да ви научи да слушате себе си и да се освободите от тежестта на страданията от миналото.

Коко Ковачев се занимава активно с кинезитерапия от 2003 година, а от 2015 година задълбочава своята работа в посока Приложна кинезиология. Създател е на метода “Актив Ситинг” и първата в България цялостна програма за физическа и емоционална трансформация – ФЕТ, базирана на Приложна кинезиология. В програмата ФЕТ (Физическа и емоционална трансформация) участват хиляди хора, които ежедневно променят живота си. С тази програма ще можете да рестартирате живота си, да се изчистите от емоционалните и физическите блокажи, да изградите увереност, сила и спокойствие.

За кого е подходяща тя? Ако търсите алтернативни и нелекарствени начини за подобряване на здравето си, ако търсите спокойствие и живот в хармония, тогава ФЕТ е точно за вас! Тази тримесечна програма е за хора, които искат да предприемат последователно необходимите действия, за да подобрят своето физическо и емоционално здраве. Може да работите в удобно за вас време от дома, офиса и дори парка.

Какво представлява програмата? Програмата ФЕТ включва работа на физическо и емоционално ниво заедно с лечебната гимнастиката „Актив Ситинг“. Тази програма има за цел да ви научи да слушате себе си, да разбирате своите емоции и да се освободите от тежестта на страданията от миналото. Това е процес, обучение, което ще ви даде стъпките за ежедневна работа върху себе си.

Програмата ФЕТ съдържа 6 модула и се фокусира над основни емоции като: страх, гняв, яд, обида, вина; както и обич, радост, щастие, увереност и самоуважение. Работата се състои в използването на утвърждения и практики, които Коко е систематизирал специално за да се справи със своя дисбаланс, както и с този на своите пациенти, а сега ще помогнат и на вас.

Програмата ФЕТ ще ви помогне да успокоите нервната си система и да приемате по-спокойно нещата, които ви се случват. Ще добиете повече увереност в себе си. Ще притежавате повече енергия и осъзнатост да погледнете от друга гледна точка на живота и ситуациите, с което да взимате по-адекватни и удовлетворяващи решения. Да си позволите да сте щастливи, обичани и да се радвате на живота, както го правят малките деца.

Всичко това е постижимо за всеки, който е решил да се променя и да поеме 100% отговорност за всичко, което му се случва в живота. Без обвинения и прехвърляне на отговорности към други хора. A най-хубавото в програмата ФЕТ е, че не е необходимо да вярвате в нея, а само да я изпълнявате редовно.

Книги, подобни на "Физическа и емоционална трансформация"

Може и да греша
-10%

Може и да греша

Бьорн Натико Линдеблад

16.20 лв.
Скрита дарба
-10%

Скрита дарба

Полина Помплиано

17.91 лв.
Стани каквото си
-5%

Стани каквото си

Алън Уотс

17.10 лв.
Как да живеем в ерата на тревожността
-10%

Как да живеем в ерата на тревожността

Франк Талис

23.40 лв.
Капанът на перфекционизма
-5%

Капанът на перфекционизма

Томас Къран

20.81 лв.

Други книги от Коко Ковачев

Коментари за "Физическа и емоционална трансформация"
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах