Абонамент за бюлетин
Упражнения по етикет
-10%

Упражнения по етикет

ISBN: 9786191515745
Издател: СофтПрес
Издадена: 2020
Брой страници: 48
Корица: Мекa
Размери: 21.00x28.00
Корична цена: 9.99 лв.
Цена: 8.99 лв.
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Образование, учебници, Детска литература, Помагала, Занимателни и образователни
Светът на добрите обноски е по-забавен и цветен с „Упражнения по етикет" – практичното помагало към бестселъра „Детска академия за добри обноски"!

Логически задачи за възпитани умници, игрословици с учтиви думи, рицарски пъзели и лабиринти с правилата за общуване – експертът по добри обноски Невена Басарова събира куп образователни предизвикателства, които ще помогнат на всяко дете да затвърди и да упражни на практика най-важните правила за поведение.

Кога говорим на „Вие" ? Как се подрежда масата за хранене и кои храни е позволено да похапваме с пръсти? Защо е нужно да сме внимателни при общуването онлайн и какво трябва да знаем за емоциите? Отговорите на всички въпроси тук са поднесени под формата на игри, които не само образоват малките читатели, а и развиват тяхната наблюдателност и логика.

С помощта на цветните стикери и прекрасните илюстрации на Стелияна Донева всяко упражнение по етикет се превръща в истинско забавление!

Невена Басарова-Дичева е основател и управител на Първа детска академия за добри обноски, сертифициран треньор по емоционална интелигентност, сертифициран експерт по социален етикет от престижната академия Minding Manners International в Лондон и създател на иновативната методика „Гъвкава дисциплина”.

Освен посланик на добрите обноски, Невена е още TEDx лектор, автор на статии за престижни издания и предпочитан коментатор по проблемите на родителството, образованието и отглеждането на щастливи и успешни деца.

Първата й авторска книга – „Детска академия за добри обноски”, е национален бестселър и многократно оглавява класациите по продажби на водещата книжарска верига у нас.

„Упражнения по етикет” е практично помагало, което може да се използва както самостоятелно, така и за затвърждаване на знанията от „Детска академия за добри обноски”.

Книги, подобни на "Упражнения по етикет"

Детска академия за добри обноски
-10%

Детска академия за добри обноски

Невена Басарова

13.49 лв.
Упражнителна тетрадка за момче. Ръкописни букви
-10%

Упражнителна тетрадка за момче. Ръкописни букви

Любомир Русанов

2.25 лв.
Упражнителна тетрадка за момиче. Ръкописни букви
-10%

Упражнителна тетрадка за момиче. Ръкописни букви

Любомир Русанов

2.25 лв.
Български народни песни
-10%

Български народни песни

5.39 лв.
Буквар по родолюбие
-10%

Буквар по родолюбие

Цанко Лалев

9.81 лв.

Други книги от Невена Басарова

Коментари за "Упражнения по етикет"
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах