Абонамент за бюлетин
Умирайки, да бъда себе си
-10%

Умирайки, да бъда себе си

ISBN: 9544746315
Издател: Кибеа
Издадена: 2013
Брой страници: 232
Корица: Мекa
Език: Български
Размери: 14.50x20.00
Корична цена: 15.00 лв.
Цена: 13.50 лв.
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Преводна литература, Биографична литература
В тези истински вдъхновяващи мемоари Анита Мурджани разказва как, след като се борила с рака почти пет години, тялото й – изтощено от злокачествените клетки, разпространили се из целия й организъм – започнало да умира.

Когато органите й престанали да функционират, тя навлязла в близко до смъртта преживяване, в което осъзнала вродената си ценност ... и действителната причина за нейната болест.

След като Анита дошла в съзнание, състоянието й започнало да се подобрява толкова бързо, че я изписали от болницата след броени седмици,... без следа от рак в тялото й!

Анита разказва за детството си в Хонконг, за борбата си да направи кариера и да открие истинската любов, а също така как в крайна сметка се озовала в болницата, където опровергала цялото медицинско познание.

Възпитавана в традиционно индуистко семейство, живеещо в Хонконг, Анита възприела различни културни и религиозни обичаи още от ранното си детство. След като години наред се борила, за да намери собствената си пътека, същевременно опитвайки се да оправдае очакванията на всички, тя осъзнала – в резултат на откровение в отвъдното – че притежава силата да се излекува ... и че във Вселената има чудеса, каквито дори не си е представяла.

В Умирайки, да бъда себе си Анита свободно споделя всичко, което е научила за болестта, изцелението, страха, любовта като наша същност и истинското великолепие на всяко човешко същество!

---------------------

Анита Мурджани е родена в Сингапур в семейството на индийци. Премества се с родителите си в Хонконг на двегодишна възраст и живее там през по-голямата част от живота си. Заради произхода си и британското си образование тя израства, говорейки английски, кантонски и един индийски диалект едновременно; по-късно научава и френски в училище. Анита е работила в корпоративния свят години наред, преди да й поставят диагнозата „рак“ през април 2002 година. Нейното изумително и трогателно преживяване, близко до смъртта, в началото на 2006 г. променя из основи виждането й за живота и сега работата й е наситена с дълбочината и прозренията, добити в отвъдното царство.

В резултат на близкото си до смъртта преживяване Анита е чест гост на конференции и събития по целия свят, за да споделя прозренията си. Също така често гостува в отдела по поведенчески изследвания на Хонконгския университет и говори по теми като справянето с нелечими болести, изправянето пред смъртта и психологията на духовните вярвания.

Тя е въплъщение на истината, че всички ние притежаваме вътрешната сила и мъдрост да преодолеем дори и най-тежките житейски ситуации, тъй като е живо доказателство за тази възможност.

Понастоящем Анита живее в Хонконг със съпруга си и когато не пътува, за да говори на конференции, тя работи като културен консултант на международните организации в града.

Книги, подобни на "Умирайки, да бъда себе си"

Неудържимият Макс Верстапен

Неудържимият Макс Верстапен

Марк Хюс

25.00 лв.
Нострадамус
-10%

Нострадамус

Мишел Зевако

21.60 лв.
Мао Дзедун. Безбройните любовници и врагове на червения дракон
-10%

Мао Дзедун. Безбройните любовници и врагове на червения дракон

Етиен Касе

18.89 лв.
Биби. Моята история
-10%

Биби. Моята история

Бенямин Нетаняху

49.50 лв.
Животът на Мона Лиза
-10%

Животът на Мона Лиза

Даян Хейлс

17.91 лв.

Други книги от Анита Мурджани

Коментари за "Умирайки, да бъда себе си"
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах