Абонамент за бюлетин
Уин
-10%

Уин

ISBN: 9786190210399
Издател: Колибри
Издадена: 2022
Брой страници: 400
Корица: Мекa
Език: Български
Размери: 13.00x20.00
Корична цена: 25.00 лв.
Цена: 22.50 лв.
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Художествена литература, Преводна литература, Трилъри, Криминалета
„Уин” ни среща с любимия ни антигерой Уиндзор Хорн Локуд III – надарен с много чар, огромно богатство и още повече арогантност, опасно склонен към насилие, любител на скъпите костюми и нарушаването на правилата. Човек с малцина приятели, но готов да защитава яростно тези, които обича.

А сега определено ще му се наложи да го прави. Преди повече от двайсет години братовчедка му Патриша Локуд е отвлечена по време на обир в семейното имение, а баща ѝ е убит. Похитителите ѝ така и не са открити. Месеци преди това от семейството са откраднати два безценни шедьовъра – картини на Пикасо и Вермеер. Те също са в неизвестност оттогава.

Досега. В една от най-скъпите сгради в Ню Йорк е намерен убит загадъчен отшелник. А на стената в спалнята му виси откраднатият преди години Вермеер. Уин ще се опита да разплете мистерията и в това опасно пътуване ще се сблъска с неразгадани жестоки убийства и терористичен акт отпреди десетилетия. ФБР не се е справило с разкриването на извършителите, но Уин има три неща, които ФБР няма: лична връзка със случаите, безбожно богатство и уникално чувство за справедливост. Мразете или обичайте Уин, но той няма да остави никого безразличен!

Книги, подобни на "Уин"

Остани
-10%

Остани

Харлан Коубън

18.00 лв.
Бегълка
-10%

Бегълка

Харлан Коубън

17.10 лв.
Не се отказвай
-10%

Не се отказвай

Харлан Коубън

14.40 лв.
Невинният

Невинният

Харлан Коубън

7.00 лв.
Господари на нощта

Господари на нощта

Харлан Коубън

7.00 лв.

Други книги от Харлан Коубън

Коментари за "Уин"
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах