Абонамент за бюлетин
Уинстън и коледното писмо

Уинстън и коледното писмо

ISBN: 9786192290542
Издател: Ракета
Издадена: 2021
Брой страници: 176
Корица: Твърда
Език: Български
Размери: 20.00x25.50
Корична цена: 29.90 лв.
Цена: 29.90 лв.
ИзчерпанаИзчерпана
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Детска литература, Приказки и легенди, Занимателни и образователни
Коледа не е свързана само с нещата по магазините - отпразнувайте празника с чудната книга за онова, което не се купува с пари – смелостта, добрината, отдадеността

„Уинстън и коледното писмо“ е книга с 24½ глави. Можеш да започнеш да четеш на 1 декември и да изчиташ по една глава на ден чак до 25 декември. Полoвината глава, която е в края, запази за самата Коледа!

В книгата те очакват и множество коледни занимания – ще се вдъхновиш да направиш джинджифилови мишлета, птичета от прежда, куклички и други украси, захарни лакомства и… цял куп добрини.

Докато изтърсва снежинките от върха на ушите си, мишлето Уинстън се сдобива с изключително важна мисия: възможно най-бързо да предаде на Дядо Коледа едно писмо, за да не остане някое дете без подарък. Последваш ли мишлето по пътя към работилницата на добрия старец, заедно ще попаднете в туристическа агенция „Весел празник“, в уютно сламено креватче, в универсален магазин „Фортеск“ (доставчик на качество от 1847-а (!) и дори пред командното табло на самолет.

Съвет от автора: „Забавно развлечение и за големите, а защо не и за цялото семейство – настанете се уютно и прочетете заедно главата за деня. Не забравяйте да си хапнете и по някоя бисквита. Поне според мен книгите и бисквитите си подхождат“.

Коледното приключение на Уинстън показва, че ръстът няма значение за смелостта и че малките прояви на добрина често могат да окажат огромно влияние върху човека отсреща.

Книги, подобни на "Уинстън и коледното писмо"

Клод на село

Клод на село

Алекс Т. Смит

22.00 лв.
Клод на море

Клод на море

Алекс Т. Смит

22.00 лв.
Клод в цирка

Клод в цирка

Алекс Т. Смит

22.00 лв.
Уинстън се прибира за Коледа

Уинстън се прибира за Коледа

Алекс Т. Смит

29.90 лв.
Клод на ски

Клод на ски

Алекс Т. Смит

16.90 лв.

Други книги от Алекс Т. Смит

Коментари за "Уинстън и коледното писмо"
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах