Абонамент за бюлетин
Третата алтернатива
-10%

Третата алтернатива

Издател: Кибеа
Издадена: 2013
Брой страници: 472
Корица: Мекa
Език: Български
Корична цена: 10.00 лв.
Цена: 9.00 лв.
ИзчерпанаИзчерпана
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: История, Тайни и загадки
Можете да схванете посланието на Стивън Кови в рамките на пет страници и дори по-малко. Аз обаче искрено се надявам внимателно да прочетете и да използвате всяка една страница. Стивън ни е дал ценен дар, но както при повечето проницателни идеи само ежедневната съзнателна практика може и ще промени живота ни.
Том Питърс, писател

В тази книга Кови отправя взор извън познатата си област, към Вселената, и открива обществена ваксина, която и да не премахне, поне ще облекчи нашите екзистенциални терзания и тревоги, с които се сблъскваме както ние като индивиди, така и организациите и обществата, в които работим и живеем.
В този свой олимпийски скок Кови е написал по моему най-амбициозната си и изпълнена с надежда книга – шедьовър, който ще помогне на всички ни да дадем най-доброто от себе си, за да живеем в мир и справедливост в днешния объркан свят.
Уорън Бенис, професор по мениджмънт, Университет на Южна Калифорния

Завладяващ подход към най-предизвикателните проблеми на нашето време. Безспорна формула за успех в корпоративния свят и извън него.
Дъглас Конант, бивш директор на Campbell Soup Company и автор

Д-р Кови отново го направи. „Третата алтернатива“ е не само силно четиво, но и отговаря на най-трудните въпроси в живота. Задължителна книга за всички бъдещи лидери.
Джон Хънтсман Ст., основател и председател на Huntsman Corporation

---------------

СТИВЪН Р. КОВИ, един от двадесет и петимата най-влиятелни американци,
според списание „Тайм“, е посветил живота си на мисията да покаже
със задълбочени, но преки напътствия как всеки човек може да вземе съдбата си в свои ръце. Той е международно признат авторитет в областта на лидерството и семейството, преподавател, организационен консултант и писател. От книгите му са продадени над двадесет милиона екземпляра на тридесет и осем езика, а „Седемте навика на високоефективните хора“ е номер едно сред най-влиятелните бизнес книги на XX век. Сред другите му бестселъри са Principle – Centered Leadership („Лидерство, центрирано върху принципи“), First things First („Първите неща – първи“), „Седемте навика на високоефективните семейства“ (ИК „Кибеа“, 2013), „Осмият навик: от ефективност към съвършенство“ (ИК „Кибеа“, 2012) и The Leader in Me: How School and Parent around the World are Inspiring Greatness One Child at a Time („Лидерът в мен: как училища и родители по цял свят вдъхновяват съвършенството във всяко дете“).
Той е съосновател на ФранклинКови – водеща глобална компания за образование и обучение с офиси в 147 страни. До смъртта си през 2012 г. д-р Кови е преподавател в Бизнес факултета „Хънтсман“ в Държавния университет на Юта и живее със съпругата и семейството си в същия щат до смъртта си в 2012 г.

Д-Р БРЕК ИНГЛАНД е водещ автор във ФранклинКови и съавтор на д-р Кови в няколко книги, сред които „Предвидими резултати в непредвидими времена“ и „Супер работа, супер кариера“. Благодарение на своя надхвърлящ две десетилетия консултантски опит той е помагал на някои от най-големите корпорации в света да усъвършенстват лидерството и процесите си на комуникация. Ръководил е такива проекти за компании от „Форчън 50“ и от Швейцария до Саудитска Арабия. С докторска степен по английски език той седем години преподава организационна комуникация в Университета „Бригам Йънг“. Двамата със съпругата му живеят в подножието на планините в северна Юта.

Книги, подобни на "Третата алтернатива"

Новият световен ред
-5%

Новият световен ред

Хърбърт Уелс

13.30 лв.
Пробуждането
-10%

Пробуждането

Стойчо Керев

22.50 лв.
Порталът към мистериозния свят

Порталът към мистериозния свят

Колектив

32.00 лв.
Ванга. Неизвестното. Пророчества, рецепти, гадания, спомени
-10%

Ванга. Неизвестното. Пророчества, рецепти, гадания, спомени

10.80 лв.
Катастрофите, които разтърсиха света
-10%

Катастрофите, които разтърсиха света

Михаил Гуров

18.81 лв.

Други книги от Стивън Кови

Коментари за "Третата алтернатива"
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах