Абонамент за бюлетин
Терапията

Терапията

ISBN: 9786197639407
Издател: Benitorial
Издадена: 2024
Брой страници: 296
Корица: Мекa
Език: Български
Размери: 13.50x20.00
Корична цена: 22.00 лв.
Цена: 22.00 лв.
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Художествена литература, Преводна литература, Трилъри, Криминалета
Доктор Виктор Ларенц е един от най-прочутите психиатри в Берлин. Той е уважаван специалист, харизматичен събеседник и любящ съпруг и баща. Но идеалният му свят се преобръща, когато дванайсетгодишната му дъщеря Джози развива загадъчно заболяване. Всевъзможните прегледи не дават резултат – и най-изтъкнатите медици в Берлин не могат да разберат каква е причината за неконтролируемите пристъпи, които я измъчват. Затова Виктор не таи големи надежди, докато чака Джози пред кабинета на алерголога. Само че половин час след като е оставил дъщеря си да влезе сама при лекуващия си лекар, Ларенц осъзнава, че нещо не е наред. Никой не е виждал Джози да излиза от кабинета, а я няма и вътре. От момичето не е останала и следа.

Четири години по-късно Виктор все още скърби за загубата на единственото си дете. В търсене на уединение, бaщата се оттегля във ваканционната семейна къща на остров Паркум в Северно море с надеждата, че там ще открие сили да остави миналото зад гърба си. Неочаквано обаче на прага му се появява Анна Шпигел. Писателка, засегната от необичайна форма на шизофрения, тя получава видения за героите от книгите си. А последната ѝ история проследява съдбата на болно момиче, което изчезва безследно.

Възможно ли е Анна да знае какво се е случило с Джози? Виктор неохотно се съгласява да се заеме с терапията ѝ като последен опит да разкрие истината. Но с всеки следващ сеанс поведението на новата му пациентка става все по-необичайно. А на острова започват да се случват все по-зловещи неща.

Книги, подобни на "Терапията"

Непоисканите съвети на Вира Уонг за убийци
-10%

Непоисканите съвети на Вира Уонг за убийци

Джеси К. Сутанто

20.70 лв.
Първата лъжа печели
-10%

Първата лъжа печели

Ашли Елстън

17.99 лв.
Лондонски мостове

Лондонски мостове

Джеймс Патерсън

8.50 лв.
Убийства във Флийт Хаус

Убийства във Флийт Хаус

Лусинда Райли

19.95 лв.
Недовършена работа
-10%

Недовършена работа

Дейвид Балдачи

21.60 лв.

Други книги от Себастиан Фитцек

Коментари за "Терапията"
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах