Абонамент за бюлетин
Тайните на цифровата HDR фотография
-5%

Тайните на цифровата HDR фотография

ISBN: 9789546563064
Издател: АлексСофт
Издадена: 2015
Брой страници: 240
Корица: Мекa
Език: Български
Корична цена: 19.99 лв.
Цена: 18.99 лв.
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Фотография
В ръцете си държите цял семинар за HDR фотография.

Когато става въпрос за HDR, само три ключови съставки са необходими: хардуер, софтуер и техника за обработка в последствие. Хардуерът е прост - има само няколко неща, които ви трябват, за да се подготвите и да заснемете серия за HDR. Софтуерът е значително подобрен, което позволява на всеки да създава по-лесно HDR изображения. Трудната част е техниката за обработка в последствие. Има само две възможности: часове и часове експериментиране или "Тайните на цифровата HDR фотография".

Включваща интервюта със страстни HDR фотографи от реалния свят, "Тайните на цифровата HDR фотография" от Рафаел Конcепсион - RC е нещо повече от книга с инструкции и е различна от всяка друга книга за HDR на пазара. Докато другите книги за HDR са склонни да клонят към тесни обяснения или формули, тази предприема друг подход. Тя представлява завършен и пълен семинар по HDR и ще ви научи на едното нещо, което повечето други книги не обхващат - след като приложите tone mapping върху вашето изображение със софтуер за HDR, все още не сте готови.

На страниците на тази книга ще откриете 10 проекта, които варират през артистичния спектър. Проектите са създадени така, че да ви покажат как деликатните разликите във всеки сценарий (осветяване, обект, обстановка и т.н.) диктуват каква обработка е нужна в последствие, за да се постигне един от многото обяснени крайни облици. Ще научите не само различните настройки за tone mapping, които е използвал RC, но също така и финалните стъпки, извършени във Photoshop, за да се завърши всяко изображение. После ще пресъздадете тези визии сами, като използвате същите RAW файлове, използвани от RC! Плюс това, ще получите бонус изображения, с които да се забавлявате и да създавате ваши собствени облици. Крайният резултат: по-подробно разбиране на нюансите на HDR, което ще ви помогне да създавате изображенията, които винаги сте искали.

Най-хубавото от всичко е, че "Тайните на цифровата HDR фотография" е написана с използване на последната програма за HDR обработка в индустрията днес - Photomatix Pro 5 - и включва видеоклипове за обработване във HDR Pro на Photoshop и HDR Efex Pro. Без значение коя програма използвате, ще можете да следвате указанията и да започнете да създавате ваши собствени поразителни визии за нула време.

Рафаел Конcепсион - RC е награждаван фотограф и автор на бестселърите "Get Your Photography on the Web" и "Тайните на цифровата HDR фотография". Той изготвя програми и планове за обучение за KelbyOne и е един от водещите на популярните предавания Photoshop User TV и Photography Tips and Tricks. Сертифициран инструктор на Adobe по Photoshop, Illustrator и Lightroom, RC има повече от четиринайсет години опит в информационната индустрия и електронната търговия. В момента участва в турнето със семинари Adobe Photoshop for Photographers за KelbyOne в САЩ.

Книги, подобни на "Тайните на цифровата HDR фотография"

Туристическа фотография
-5%

Туристическа фотография

Скот Келби

31.35 лв.
За фотографията

За фотографията

Сюзан Зонтаг

22.00 лв.
Българското националноосвободително движение през погледа на фотографията

Българското националноосвободително движение през погледа на фотографията

Чавдар Ветов

40.00 лв.
Етюд-и-те на София: 24 часа
-10%

Етюд-и-те на София: 24 часа

Иван Шишиев

31.50 лв.
Тайните на цифровата фотография
-5%

Тайните на цифровата фотография

Скот Келби

27.55 лв.

Други книги от Рафаел Консепсион

Коментари за "Тайните на цифровата HDR фотография"
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах