Абонамент за бюлетин
Тайната
-5%

Тайната

ISBN: 9789543214587
Издател: Изток-Запад
Издадена: 2008
Брой страници: 216
Корица: Твърда
Език: Български
Националност: Американска
Размери: 15.00x18.50
Корична цена: 20.00 лв.
Цена: 19.00 лв.
ИзчерпанаИзчерпана
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Езотерика и теософия
Фрагменти от Голямата тайна са откривани пред вековете в устните традиции, в литературата, в различните религиозни и философски учения. За първи път всички парчета на Тайната са събрани заедно в едно невероятно откровение, което ще промени живота на всички, до които достигне.

От тази книга ще научите как да използвате Тайната в който и да е аспект на вашия живот – пари, здраве, взаимоотношения, щастие, във всяко ваше взаимодействие с този свят. Ще започнете да разбирате скритата, неизползвана сила, която е в самите вас – както и че това откровение може да донесе радост във всички изяви на вашето съществуване.

Тайната ви поднася мъдрост, споделена от съвременни учители – мъже и жени, които са я използвали, за да постигнат здраве, благосъстояние и щастие. Те разкриват разтърсващи истории за това как с помощта на знанията, дарени от Тайната, са изкоренени заболявания, придобито е солидно богатство, преодолени са препятствия и въобще са постигнати неща, които мнозина биха счели за невъзможни.

Книги, подобни на "Тайната"

Най-голямата тайна
-5%

Най-голямата тайна

Ронда Бърн

23.75 лв.
Родова карма: Изчистване на стари родови програми, блокажи и негативи в рода

Родова карма: Изчистване на стари родови програми, блокажи и негативи в рода

32.00 лв.
Финото тяло. Енциклопедия на енергийната анатомия
-10%

Финото тяло. Енциклопедия на енергийната анатомия

Синди Дейл

72.00 лв.
Магия с връв и възли
-10%

Магия с връв и възли

Бранди Уилямс

19.80 лв.
Предстоящото велико пробуждане
-10%

Предстоящото велико пробуждане

Боб Фрисъл

17.99 лв.

Други книги от Ронда Бърн

Коментари за "Тайната"
iov4o - 18/07/2012
kolko izliza dostavkata izvun sofiq

Marina - 18/05/2012
Nqkoi znae li kakva e razlikata mejdu dvete knigi tainata i tainata za vseki den? 4udqse koq da si poru4am...

Marina - 18/05/2012
Nqkoi znae li kakva e razlikata mejdu dvete knigi tainata i tainata za vseki den? 4udqse koq da si poru4am...

Румяна Карапеткова - 18/09/2011
СТРАХОТНА КНИГА!
Препоръчвам я на всеки.Много сме негативни българите...Все мрънкаме, все не вярваме, все обичаме жертви да го раздаваме. Пропускаме много полезни ходове и си плащаме за бездействието. Все чакаме "ПЪРВО ДРУГИТЕ, ПОСЛЕ АЗ" все от 10 кладенеца вода носим, че ДРУГ НИ Е ВИНОВЕН.
"ЗАЩО ТОЛКОВА МАЛКО УСПЯВАМЕ" ЮЛИЯН ГЕНОВ
"СЕДЕМТЕ НАВИКА НА ВИСОКОЕФЕКТИВНИТЕ ХОРА" СТИВЪН КОВИ
"ЕКИПИТЕ, КОИТО УСПЯВАТ"
СТРАХОТНИ КНИГИ!

razo4arovan - 29/09/2010
kam sobstvenicite na saita. pora4ah si gnigata ot vas,triabva6e do 5 rabotni dni da ia polu4a,no uvi,ne ste korektni,taka evropeici ne se stava

petar - 16/12/2009
ako be6e taina,ako ne be6e taina,gluposti,tazi kniga me napravi nov 4ovek,nqma ne6to koeto poiskam da ne sam go polu4il,v na4aloto i na men mi be6e trudno da mislq za gotinite ne6tai da vqrvam 4e gi imam,6tot to po-lesno e da se oplakva6,ama 4ovek se nau4ava,tazi kniga ne e religiozna,nikoi v neq ne otri4a nikoi bog ili vqra,tq prosto ti pokazva 4e polu4ava6 tova za koeto misli6...

zina - 13/12/2009
Мили приятели,то затова е ТАЙНА, ако всеки можеше изведнъж да я разбере би било чудесно.Може сто пъти да гледаш филма или четеш книгата и пак нищо да не разбереш.Работата е там,че трябва да го усетиш,да го почувстваш това чудо.Да влезне в подсъзнанието ти.Дори ще се опитам с прост пример ,който едва ли ще е най-удачния,но все пак ще опитам.Всеки човек се ражда с един ангел хранител,когато бъде кръстен или посветен в дадена вяра ,ангелът му както се казва получава правомощия ,освен да го пази и да моли за него или да изисква за него естествено добри неща.Тъй като Господ ни е създал по свой образ и подобие,това е синволикаразбирай по свободната воля да избираме пътя си,ние имаме право наистина да избираме много неща от живота си.Но за съжаление подсъзнанието ни е по-силно от съзнанието и много пъти самото ТО ни изиграва лошата шега.Когато несъзнателно казваш на мен не може да ми се случи това ей онуй ангелче веднага предава волята ти НЕ МОЖЕ и край ето ти го и резултата.Затова се опитайте да не мислите въобще малко силно казано ,а да се оставите на ГолемияРазум да реши проблемите ви.Отпуснете се когато се затруднени много и си кажете "Аз няма да го реша това в момента ,но БОГ ще ми помогне оставям се в неговите ръце"както се казва "БОГ напред аз след НЕГО"Отпуснете се и изчакайте резултата,но не забравяйте да не се отпуснете хептен както се казва.Щото Бог дава ,но в кошара не вкарва!!!За сега толкоз!

mex - 04/12/2009
невероятна книга...и филм..за всеки който иска да промени тотално живота си и да успее в тези кризистни времена,абсолютно изпитано действа..опитай

VladX - 14/11/2009
Много хубава книга. Най-малкото, което може да промени в един човек тази книга и самата Тайна, е те накарат да мислиш позитивни, което ще те накара да се чувстваш много добре.
Тайната наистина действа. Лично изпитах силата и. Много се радвам за това. А и наистина се промени. Усещам го :)

anonymous - 24/10/2009
Затова се нарича "тайна" - не всеки може да я разбере. Аз лично вече се убедих, че тя действа и може да промени живота ти, стига да я използваш правилно.

стр. 1 от 2
1 2
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах