Абонамент за бюлетин
С вкус на сол и мед
-10%

С вкус на сол и мед

ISBN: 9786191641970
Издател: Enthusiast
Издадена: 2015
Брой страници: 328
Корица: Мекa
Език: Български
Размери: 14.00x21.00
Корична цена: 16.00 лв.
Цена: 14.40 лв.
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Художествена литература, Преводна литература, Проза
Трогателен и емоционален роман за скръбта, любовта и новото начало...

Франки бяга от погребението на годеника си – събитие, което преобръща целия ѝ живот. Алекс е първата любов на младата жена и двамата са заедно още от гимназията. Плановете за семейство и живот „докато смъртта ни раздели“ са пометени фатално от нелеп инцидент. И сега Франки се отправя към затънтена местност в горите на щата Вашингтон.

В бунгалото, собственост на семейството на Алекс, ги няма лелите ѝ, които да я нахранят, дори когато ѝ липсва апетит, няма го и голямото шумно и лудо италианско семейство, което винаги се грижи за всеки свой член. Там обаче Франки среща Джак и неговата очарователна малка дъщеря, сближава се с екстравагантната Мериам и преоткрива по-малката си сестра Бела, с която са се отдалечили една от друга през годините. Неочаквано и без да го е търсила, Франки намира нови приятели, които не само ѝ помагат в този тежък момент, но успяват да ѝ върнат вкуса към живота и към невероятната италианска кухня, която предлага рецепти и за тъжни, и за щастливи дни.

И Франки разбира, че не може да се крие нито от семейството си, нито от миналото си, нито от истината за Алекс, която предпочита да не научава. Този забележителен роман е истинско пиршество за сетивата и носи послание за прошка, надежда и много начини да откриеш любовта и да дариш обич.

Красива приказка за любовта и загубата и за начините, по които семейството, приятелите – стари и нови, и дори едно пролетно ризото с топъл бананов хляб могат да донесат облекчение, промяна и надежда.
Букселър

--------------

Хана Тъниклиф е родена в Нова Зеландия, но се определя като истински номад. След като завършва социални науки, тя заминава първо за Австралия, после за Англия, след това за Макао, а известно време живее в каравана. Работи в сферата на човешките ресурси и професионалното развитие, но загърбва тази професия, за да стане писателка. В момента живее в Нова Зеландия със съпруга си Матю и двете си дъщери. „С дъх на чаени листа“ е дебютният ѝ роман, след който „Ентусиаст“ публикува и „С вкус на сол и мед“.

Научете повече за авторката и книгите ѝ на: http://www.hannahtunnicliffe.com/

Книги, подобни на "С вкус на сол и мед"

Една френска сватба
-10%

Една френска сватба

Хана Тъниклиф

14.31 лв.
Неразделните

Неразделните

Симон дьо Бовоар

20.00 лв.
И заживели вечно нещастни

И заживели вечно нещастни

Стефани Гарбър

25.00 лв.
Неразделните

Неразделните

Ървин Д. Ялом

26.00 лв.
Любов, или нещо такова

Любов, или нещо такова

Тересе Тунген

22.00 лв.

Допълнителни материали Други книги от Хана Тъниклиф

Коментари за "С вкус на сол и мед"
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах