Абонамент за бюлетин
Стачникът
-10%

Стачникът

ISBN: 9789542928591
Издател: PROBOOK
Издадена: 2014
Брой страници: 368
Корица: Мекa
Език: Български
Корична цена: 15.99 лв.
Цена: 14.39 лв.
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Художествена литература, Преводна литература, Трилъри
Приключенията на Айзък Бел.

През 1902 г. един буден, но неопитен млад мъж на име Айзък Бел, чиракуващ в детективската агенция "Ван Дорн" само от две години, изпраща спешно съобщение до шефа си. Назначен под прикритие в каменовъглените мини, за да издирва саботьори, той става свидетел на ужасен инцидент. Това събитие го кара да мисли, че ще се случи още нещо, за което провокаторите са запретнали ръкави и рулетката вече се върти.

Предизвикателството се оказва твърде голямо. Бел получава едноседмичен срок, за да докаже предположенията си. Много скоро той разбира, че е изправен пред двама безмилостни противници - хладнокръвни мъже, движени от болезнена амбиция. Мъже, които не биха оставили неопитния младок-детектив да се пречка на пътя им.

Почитателите на книгите за Айзък Бел ще се потопят в добрия разказ и живо пресъздаване на първите години на двадесети век. Но те ще забележат и нещо различно: макар действието да се развива само четири години преди първата история за Бел ("Преследването"), този път ни е представен един доста по-различен Айзък - по-млад, по буен, не толкова спокойно-аналитичен. Този разказ за началото (всеки герой се нуждае от такъв) ще даде на почитателите на Бел един нов поглед към любимия им частен детектив.

Клайв Къслър е израснал в Аламбра, Калифорния. Мобилизиран е в армията по време на войната с Корея като механик и авиационен инженер. Клайв Къслър започва да пише през 1965 г. и издава първия си роман от поредицата за Дърк Пит през 1973 г. Той е създател на Националната агенция за морско и подводно дело (National Underwater & Marine Agency). С неговия екипаж от военноморски експерти и доброволци към агенцията са открили над 60 значими останки от корабокрушения. Известен колекционер на класически автомобили, Клайв притежава около 100 от най-добрите модели от 50-те години. Книгите на Къслър са преведени и издадени на повече от 40 езика в над 100 различни държави по света, с читателска аудитория от над 125 милиона жадни за приключения фенове.

Книги, подобни на "Стачникът"

Контрабандистът
-10%

Контрабандистът

Клайв Къслър, Джъстин Скот

14.39 лв.
Крадецът
-10%

Крадецът

Клайв Къслър, Джъстин Скот

14.39 лв.
Състезанието
-10%

Състезанието

Клайв Къслър, Джъстин Скот

14.39 лв.
Специален агент

Специален агент

Нелсън Демил

19.99 лв.
12 месеца на живот и смърт
-10%

12 месеца на живот и смърт

Джеймс Патерсън, Майк Лупика

19.80 лв.

Други книги от Клайв Къслър

Коментари за "Стачникът"
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах