Абонамент за бюлетин
Скритата ви същност
-5%

Скритата ви същност

ISBN: 9786197216394
Издател: Лира Принт
Издадена: 2020
Брой страници: 336
Корица: Мекa
Език: Български
Корична цена: 18.00 лв.
Цена: 17.10 лв.
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Религия и митология, Астрология и нумерология
Разбулените тайни на дванадесети дом

Дванадесетият дом в астрологията е сфера на творческо вдъхновение, духовност и състрадание. Но също именно там ще открием и нашите демони: себеподривни модели, бягство и най-скритите страни от нашата сянка.

Известният астролог Трейси Маркс ни поднася рядката комбинация от уникалния си астрологически опит и литературен талант, съчетани с дълбочинна психология, за да предостави дълбоко прозрение относно вътрешните механизми същевременно на скритите слабости и на силните страни на дванадесетия дом.

Книгата съдържа още практични и лесни за използване работни листове, които ни предоставят път за задълбочаване на нашето лично осъзнаване.

Част 1: Дванадесети дом: скритата ви мъдрост: въведение в значенията на дванадесети дом с конкретни примери, които свързват различните функции на домa с отделните поставяния на планети и знаци.
Част 2: Планетите и знаците в дванадесети дом: значенията на важните за вас планети на дванадесети дом – които го заемат или които управляват знаците на неговата куспида.
Част 3: Психодинамиката на конфликтите на дванадесети дом: психологическо изследване на конфликтите, които може да възникнат, когато енергиите на дванадесети дом се проявяват по саморазрушителни начини.
Част 4: Процесът на интегриране: освобождението на дванадесети дом.
Част 5: Себетрансформиране чрез работа със сънищата: посредством поредица от казуси, изведени от собствената практика на автора, ще научите колко е полезно да работите със своите сънища.
Част 6: Колективната сянка: астрологията на колектива, която се фокусира върху колективното несъзнавано и върху дилемите по дванадесети дом.

Чрез сблъсък с вашия дванадесети дом и посредством трансформирането на неговите енергии може да се изправите пред най-мрачните, най-изкривени или ранени страни от себе си. Но също е вероятно да откриете скрити таланти и източници на удовлетворение, както и нови измерения на собствените ви мъдрост, любов и духовност.

„В дванадесети дом ние вътрешно изживяваме миналото; отново и отново отиграваме за себе си старите драми, репетираме някогашните сценарии. Но тук се ражда новото; ние сме оплодотворени, отглеждаме нови тела, износени, узрели в тъмната безопасност на нашето подводно светилище. После, когато планетите изплуват от дванадесетия ни дом и пресекат асцендента ни, изскачаме от черупката си и прегръщаме новия си живот.

Аз изпитах вътрешното богатство на моя дванадесети дом. Тук дори сенчестата ми същност, отхвърленото ми същество и тъмната болка и гняв от миналите рани, които гнояха без лечение, разкриха скритите си съкровища. Всяко потрепване в дванадесети дом е нов живот, очакващ да се роди. Всяка среща с потисната енергия първоначално е заплаха за старата същност, която я отрича; отначало тя е забулена в мрака на нашия страх; изкривените форми, които приема, са формите на страха ни.

Но като вярваме на новите раждания у нас, като се изпълваме с дъха на нов живот, страхът се разсейва. Отваряме се към светлината на съзнанието и на състраданието и тя ни лекува. Чувстваме себе си, познаваме себе си, притежаваме себе си – истинската си същност – а не просто образите, които са ни поддържали, докато истинската ни същност е живеела в скривалище, очаквайки раждане.Аз изпитах и все още изпитвам богатството на дванадесети дом. Вие също можете.“Трейси Маркс

Книги, подобни на "Скритата ви същност"

Планетните аспекти: От конфликт към сътрудничество
-5%

Планетните аспекти: От конфликт към сътрудничество

Трейси Маркс

14.25 лв.
Пътят на себеразкриването
-5%

Пътят на себеразкриването

Трейси Маркс

16.15 лв.
Изкуството на астрологическата интерпретация
-5%

Изкуството на астрологическата интерпретация

Трейси Маркс

12.35 лв.
Открий за какво си създаден. Хюман дизайн за начинаещи

Открий за какво си създаден. Хюман дизайн за начинаещи

32.00 лв.
Тайният език на рожденните дати в нумерологията

Тайният език на рожденните дати в нумерологията

29.90 лв.

Други книги от Трейси Маркс

Коментари за "Скритата ви същност"
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах