Абонамент за бюлетин
Разчупете навика да бъдете себе си
-10%

Разчупете навика да бъдете себе си

Издател: Кибеа
Издадена: 2014
Брой страници: 320
Корица: Мекa
Език: Български
Размери: 16.50x22.00
Корична цена: 25.00 лв.
Цена: 22.50 лв.
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Философия, психология, етика, Психология и психоанализа, Познай себе си
Д-р Джо Диспенза иска да ви даде сила, за да се освободите от негативното и да възприемете позитивни убеждения. Тази интелигентна, информативна, практична книга ще ви помогне да се превърнете в най-добрия, в най-свободния си аз.
д-р Джудит Орлоф, автор на „Емоционална свобода“

От ефективните упражнения, хвърлящи светлина върху начина на мислене, който ни държи в плен на стари убеждения, до простичките практики, които ни катапултират отвъд ограничените ни представи, тази книга е учебник за успешен живот. Ако винаги сте знаели, че има нещо повече от това, което сте учили някога по биология, но сте се плашили от научната терминология, тази прекрасна книга е именно това, което сте чакали!
Грег Брейдън, автор на „Дълбоката истина“ и „Божествената матрица“

Намираме се в безпрецедентна нова епоха на личностното развитие, когато се установява продуктивна обратна връзка между най-новите открития на невронауката и древните медитативни практики. Книгата на д-р Джо Диспенза майсторски, но ясно обяснява „студената наука“ зад работата на мозъка и тялото. След това я прилага на практика в четириседмична програма за фундаментална лична промяна, показвайки ни как да използваме структурираната медитация, за да променим съзнателно невронните мрежи и да постигнем креативност и радост.
д-р Доусън Чърч, автор на „Духът в гените“ (EFTuniverse.com)

Увлекателният и изключително достъпен наръчник на д-р Джо Диспенза за промяна на менталните и емоционалните връзки носи просто, но могъщо послание: мислите ви днес определят живота ви утре.
Лин Мактагарт, автор на „Полето“, „Експериментът с намерението“ и „Връзката“

Д-р Джо Диспенза ни предлага Наръчник за божествени създатели! Той прави науката за мозъка практична, показва ни как да се освободим от хватката на емоциите си, за да си създадем щастлив, здрав и изобилен живот, и как да превърнем света, за който мечтаем, в реалност. Отдавна чакам тази книга!
д-р Алберто Вилолдо, автор на „Дайте сила на мозъка си“ и „Шаман, лечител, мъдрец“

-------------

Джо Диспенза е учил биохимия в Университета „Рютгерс“. Има бакалавърска степен в областта на невронауката и докторска степен по хиропрактика от „Лайф Юнивърсити“ в Атланта, Джорджия.

През последните 12 години д-р Джо изнася лекции в над 24 страни по целия свят и говори пред хиляди хора за ролята и функциите на човешкия мозък и начините, по които можем да препрограмираме мисленето си. Неговият прост, но ефективен метод създава мост между истинския човешки потенциал и най-новите научни теории. Д-р Джо обяснява как промяната на мисленето и представите може буквално да промени и връзките в мозъка. Според него във всеки човек на тази планета се крие потенциал за величие и неограничени способности.

Първата книга на Диспенза, „Развийте мозъка си: Науката за промяната на съзнанието“, свързва въпросите за мисълта и съзнанието с мозъка, ума и тялото. В нея той изследва „биологията на промяната“: когато истински променим мисленето си, настъпва и физическа промяна в мозъка.

Като учен, изследовател и учител д-р Джо участва в наградения филм „Какво всъщност знаем?“ и в новата документална драма „Хората срещу държавата на илюзиите“.

Когато не пътува и не пише, д-р Джо е зает с пациентите си в своята клиника по хиропрактика близо до Олимпия, щата Вашингтон.
www.drjoedispenza.com

Книги, подобни на "Разчупете навика да бъдете себе си"

Може и да греша
-10%

Може и да греша

Бьорн Натико Линдеблад

16.20 лв.
Скрита дарба
-10%

Скрита дарба

Полина Помплиано

17.91 лв.
Стани каквото си
-5%

Стани каквото си

Алън Уотс

17.10 лв.
Как да живеем в ерата на тревожността
-10%

Как да живеем в ерата на тревожността

Франк Талис

23.40 лв.
Капанът на перфекционизма
-5%

Капанът на перфекционизма

Томас Къран

20.81 лв.

Други книги от Джо Диспенза

Коментари за "Разчупете навика да бъдете себе си"
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах