Абонамент за бюлетин
Разплата
-10%

Разплата

ISBN: 9786191572168
Издател: Ибис
Издадена: 2017
Брой страници: 376
Корица: Мекa
Език: Български
Корична цена: 14.90 лв.
Цена: 13.41 лв.
ИзчерпанаИзчерпана
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Художествена литература, Преводна литература, Проза, Любовни романи, Свети Валентин
"Едно неразкрито убийство, заплетени интриги и страстна любовна история – увлекателна смес, която ще ви държи в напрежение до последната страница."
ГИЛТИ ПЛЕЖЪРС БУК РИВЮ

Братята Дрю, Райли, Бран и сестра им Мия са единствените оцелели членове на семейство Лолес. Преди двайсет години родителите им са жестоко убити, а домът им – опожарен. Полицията хвърля вината за трагедията върху баща им, но и четиримата знаят, че това е дело на неговите съдружници, затова се заклеват да посветят живота си на отмъщението.

След тежко детство, прекарано по сиропиталища и приемни семейства, вече порасналите членове на фамилията Лолес са подготвили всяка стъпка от плана си за възмездие. Всеки един от братята трябва да проникне в компаниите на виновниците и да ги съсипе отвътре.

Мисията на Бран е да получи информация, която ще помогне да бъде изчистено името на баща им. Но дори и в името на тази цел, той не е готов да престъпи принципите си, затова решава да действа открито и да помоли за помощ личната асистентка на един от враговете им – красивата и невинна Карли Фишър. Привлечен от лъчезарната ѝ усмивка и завладяваща интелигентност, Бран знае, че може да ѝ се довери и да я посвети в плана за отмъщение на семейство Лолес.

Неочаквано, заради хазартни дългове на бившия ѝ съпруг, Карли се оказва изнудвана и застрашена от безскрупулни мафиоти, а Брандън е единственият, който може да ѝ помогне. Сега залогът в неговата мисия е на живот и смърт – животът на Карли. Брандън разбира, че сърцето му е в плен на една забележителна жена и знае, че планът му трябва да успее, защото на карта са заложени не само отмъщението, но и любовта, която ни спохожда само веднъж в живота…

Книги, подобни на "Разплата"

Под закрила
-10%

Под закрила

Лекси Блейк

13.41 лв.
Езерото на тайните
-10%

Езерото на тайните

Лекси Блейк

16.11 лв.
Островът на пеперудите
-10%

Островът на пеперудите

Лекси Блейк

14.31 лв.
Без спомен
-10%

Без спомен

Лекси Блейк

13.41 лв.
Италианско лято
-10%

Италианско лято

Сю Муркрофт

15.21 лв.

Допълнителни материали Други книги от Лекси Блейк

Коментари за "Разплата"
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах