Абонамент за бюлетин
Пътят на щастливата жена
-10%

Пътят на щастливата жена

Издател: Колибри
Издадена: 2014
Брой страници: 248
Корица: Мекa
Език: Български
Корична цена: 15.00 лв.
Цена: 13.50 лв.
ИзчерпанаИзчерпана
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Медицина и здраве, Книги за жената, Философия, психология, етика, Познай себе си
Кои характеристики определят женствеността? Откъде произтича неумението ни да получаваме? Голямата промяна винаги ли е свързана с екстремна болка? Има ли формула за трайна хармония и щастие във взаимоотношенията?

С много любов, разбиране и уважение към читателя авторката разисква универсални проблеми на съвременната двойка и на съвременната жена. В книгата са включени различни упражнения, техники за визуализация и медитация, които ще ви помогнат да откриете пътя към своята женска същност и да се почувствате по-самоуверени, ведри и силни.

Специален бонус за верните почитатели на Наталия Кобилкина са приложените интервюта и тестът за диагностика и развитие на архетипи.

„Едва когато се почувстваш удовлетворена и осъществена като личност, ти можеш да изградиш равностойна, пълноценна връзка. Ако мнението ти за самата теб е ниско, все подозираш, че хората го потвърждават, дори и те да не мислят така“, убеждава ни Наталия Кобилкина в това свежо и вдъхновяващо психотерапевтично четиво.

-------------------
Наталия Кобилкина е първият и до момента единствен сексолог и семеен терапевт в България, който провежда обучения по сексология, зрели и хармонични отношения. Завършила е Научноизследователския институт по семейна системна психотерапия и медицинска психология в Русия. Има диплома по психология на бизнеса, работила е като бизнес треньор и директор Човешки ресурси, практикува като НЛП коуч и специалист по Ериксонова хипноза.

Постоянен гост на телевизионни предавания („Шоуто на Слави“, „На кафе с Гала“, „Апартаментът“ на Марта Вачкова, „Часът на Милен Цветков“ и др.) и автор на статии за печатни и електронни медии (сп. „Ева“, „Жената днес“, „Максимум“ и др.), днес тя изнася лекции по сексология пред аудитория от 10 до 500 души, дава индивидуални консултации, провежда тренинги за личностно развитие в България, Великобритания, Италия и други страни по света. Автор е на бестселъра „69 съвета за секс от Наталия Кобилкина“. Наталия Кобилкина създава „Учебен център по сексология и щастливи отношения“, където работят експерти в областта на сексологията и семейната психотерапия.

Повече информация ще намерите на адрес www.natalia.bg

Книги, подобни на "Пътят на щастливата жена"

Тихо! За това не се говори
-10%

Тихо! За това не се говори

Десислава Христозова

17.96 лв.
Четирите лица на съвършенството
-10%

Четирите лица на съвършенството

Лариса Ренар

16.20 лв.
Обичам се - книга с упражнения за жени

Обичам се - книга с упражнения за жени

Меган Логан

19.95 лв.
Как го искат жените. И сексуалността е изкуство
-5%

Как го искат жените. И сексуалността е изкуство

Емили Нагоски

23.75 лв.
Наръчник на бунтарката
-10%

Наръчник на бунтарката

Бека Андерсън

14.40 лв.

Допълнителни материали Други книги от Наталия Кобилкина

Коментари за "Пътят на щастливата жена"
Ива - 12/07/2014
Не, не ми хареса книгата - твърде повърхностна и накъсана като изложение, твърде много заемки от творчеството на Лариса Ренар :(

Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах