Абонамент за бюлетин
Пътеводител на ясните сънища
-10%

Пътеводител на ясните сънища

Издател: Кибеа
Издадена: 2015
Брой страници: 272
Корица: Мекa
Език: Български
Корична цена: 17.00 лв.
Цена: 15.30 лв.
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Религия и митология, Езотерика и теософия, Философия, психология, етика, Познай себе си
Разгръщайки страниците на тази интригуваща книга, читателят попада в един непознат свят, в който обаче не е чужденец – дори и да не го знае, дори и да не помни, всеки тръгва на път всяка нощ. Целта на този пътеводител е да разкрие тайните на изкуството на ясното сънуване, т. е. способността да съзнаваш, че сънуваш в момента, да се събудиш в съня, да го изследваш и дори да го направляваш.

Изхождайки от дългогодишния си опит, авторите охотно водят читателя стъпка по стъпка чрез достъпни практики, упражнения и много споделени преживявания. Ненапразно още от древността човекът е търсел в сънищата напътствия, съвети, прозрения и изцеление. Приключението си струва, защото в ясните сънища може да се открие вдъхновение, творческо решаване на проблемите и най-вече – себепознание. Изследването на вътрешната вселена е начин да научим повече за себе си, за душата си, за най-съкровената си същност. И всичко това може да се случи още тази нощ...

---------------

Томас Пейзъл, Джаред Зейзъл и Дилън Тукило са писатели и кинодейци, носители на редица награди, всеки от тях със своя собствена история.

Томас започва изследванията си в света на сънищата като тийнейджър. След спонтанното постигане на яснота започва да чете купища книги, статии и всичко друго, което може да му помогне да разбере това уникално преживяване. Оттогава неведнъж е летял над облаците с диви гъски, тичал е в горите като вълк, създавал е галактики и се е срещал с различни учители насън. Най-важният съвет му е даден от двуметров Ейбрахам Линкълн.

Джаред също научава за ясното сънуване в юношеските си години. Къпал се е в слънчевите лъчи, докато лети, бил се е с огромни роботи нинджи, разговарял е с тъмните аспекти на самия себе си и е овладявал енергията. За него ясното сънуване е възможност да прекрачи през огледалото на сънищата, да повдигне воала на реалността и да надникне в същността на вселената. Освен това обича да си играе с бебета тигърчета.

Дилън е въведен в ясното сънуване от Томас, след като двамата се запознават в колежа. Той се прехласва по тази способност и скоро вече лети над океана, говори с водачи и разглежда мексикански селца. Тримата замислят Пътеводител на ясните сънища в края на 2010 г.

„Само да можеше всички да се будят в сънищата си!“, мислят си те. И тримата живеят в Манхатън, а уебсайтът им е http://dreamlabs.io/.

Книги, подобни на "Пътеводител на ясните сънища"

Едгар Кейси: За израстването на душата

Едгар Кейси: За израстването на душата

Кевин Тодеши

17.95 лв.
Как да се развиваме балансирано? + Личен духовен съветник

Как да се развиваме балансирано? + Личен духовен съветник

Румен Кръстев

17.00 лв.
Спя. Ти си това, което правиш!

Спя. Ти си това, което правиш!

Дойчин Кършовски

25.00 лв.
Сигурният път към успеха. Вашият пътеводител към успеха
-10%

Сигурният път към успеха. Вашият пътеводител към успеха

Том Хопкинс

12.60 лв.
Въведение в Книга на промените, част 3
-10%

Въведение в Книга на промените, част 3

Добромир Друмев

31.50 лв.

Други книги от Дилън Тукило

Коментари за "Пътеводител на ясните сънища"
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах