Абонамент за бюлетин
Просто слушай: Открийте тайната за достигането до абсолютно всеки
-5%

Просто слушай: Открийте тайната за достигането до абсолютно всеки

ISBN: 9789546564139
Издател: АлексСофт
Издадена: 2020
Брой страници: 328
Корица: Мекa
Език: Български
Корична цена: 19.99 лв.
Цена: 18.99 лв.
Има ли някой в живота ви, който просто отказва да слуша, без значение какво казвате? Може би е някой в работата: подчинен, член на екипа, клиент, вашият шеф. Или може би е някой у дома: партньор, родител, бунтуващ се тийнейджър, разгневен бивш. Само ако можехте да накарате този човек да се успокои и да бъде в състояние да възприема, вероятно щяхте да успеете да изгладите вашите различия...

"Просто слушай" ще ви помогне. В тази силна и увлекателна книга признатият психиатър и бизнес треньор Марк Гоулстон разкрива как да достигате до абсолютно всеки - дори когато успешната комуникация изглежда невъзможна - с прости, но все пак забележително ефективни инструменти и техники, които могат да направят думите ви завладяващи и да срутят стените, пречещи ви да достигате до хората, които трябва да убедите във вашите идеи и цели.

Колко ефективни са техниките на Марк? Една от неговите експертни области е обучаването на хора от ФБР и полицията, преговарящи в ситуации на живот и смърт със заложници. "Същите съвети, на които уча тези професионалисти за изграждане на емпатия, деескалирането на конфликти и печеленето на "вход" ще сработят във всяка ситуация", казва Марк. "Без значение дали току-що сте завършили училище... или сте изпълнителни директори, след като усвоите тези умения ще можете да ги прилагате където и да отидете във вашата кариера и във вашия живот."

"Просто слушай" е дала на десетки хиляди хора инструментите и увереността да достигат недостижимите хора в техния живот. С доказаните техники в тази забележителна книга ще научите как да превръщате изнервящите ситуации в положителни изходи и отплащащи се взаимоотношения. Просто правете справка с "Просто слушай" винаги когато работа, продажба или връзка висят на косъм.

-----------------------
Д-р Марк Гоулстон е бизнес съветник, консултант, треньор, оратор и психиатър. Автор на "Get Out of Your Own Way" и други популярни книги, той пише публикации за "Harvard Business Review", "Fast Company", "Business Insider", "Huffington Post" и "Psychology Today". Той е един от водещите на седмично радио предаване, често присъства в главни медии, включително "The Wall Street Journal", "Fortune", "Newsweek", "Time", "CNN", "Fox News" и "the TODAY show". Живее в Лос Анджелис.

"Гоулстон осигурява брилянтни и все пак изпълними техники за достигане до другите... Тази книга излиза извън категорията за самопомощ, като създава истинска комуникация."
Liberty Journal

Книги, подобни на "Просто слушай: Открийте тайната за достигането до абсолютно всеки"

Да говориш с "полудели"
-5%

Да говориш с "полудели"

Марк Гоулстон

18.99 лв.
Живей в кресчендо
-10%

Живей в кресчендо

Стивън Кови

18.00 лв.
Успехология
-13%

Успехология

Питър Сейдж

28.00 лв.
10 задължителни четива по емоционална интелигентност

10 задължителни четива по емоционална интелигентност

14.95 лв.
Изключителните
-10%

Изключителните

Малкълм Гладуел

16.19 лв.

Други книги от Марк Гоулстон

Коментари за "Просто слушай: Открийте тайната за достигането до абсолютно всеки"
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах