Абонамент за бюлетин
Просто бъди какъвто си
-10%

Просто бъди какъвто си

ISBN: 9789544749569
Издател: Кибеа
Издадена: 2022
Брой страници: 120
Корица: Мекa
Език: Български
Размери: 16.50x24.00
Корична цена: 20.00 лв.
Цена: 18.00 лв.
„Просто бъди какъвто си“ е достъпно и увлекателно написано ръководство за израстване с цветни илюстрации, подходящо за възрастова група 8 – 12 години. То се заема с една от най-важните задачи на родителя и учителя – да научи децата да разбират и да приемат своите емоции и да общуват здравословно и пълноценно – както с останалите хора, така и със себе си. Ръководството е написано от Малика Чопра – специалист по физическо, психическо и емоционално здраве и дъщеря на духовния гуру Дийпак Чопра, който е автор на послеслова.

„Просто бъди себе си“ ще помогне на децата и тийнейджърите да се фокусират върху нагласата за растеж чрез самоанализ, формулиране на намерения, цели и задачи. Те се отнасят към живота им като цяло, но и към начина да служат на себе си, на семействата си, на общностите, към които принадлежат, и обществото. Разработено специално за младежка аудитория, пълноцветното издание предлага упражнения за осъзнатост, които улесняват децата и тийнейджърите (както и всички останали) да открият и да изследват своя глас. Малика Чопра твърдо вярва, че ако младият човек се научи отрано да размишлява, да приема неувереността и несигурността като нещо обичайно, да участва в живота на останалите по своя неповторим начин и при това да се чувства добре, той ще води по-здравословен и пълноценен, а следователно и по-щастлив живот.

Следвайки модела на успешните първи две книги от серията за израстване – „Просто дишай“ и „Просто чувствай“ – „Просто бъди какъвто си“ е увлекателно и лесно за четене и възприемане ръководство за деца и тийнейджъри. То съдържа набор от инструменти, които ще помогнат на младия (и не само) човек да води пълноценен живот.

Надявам се, че с настоящата книга ще научиш повече за това кой си всъщност, какво обичаш най-много и какво те кара да се чувстваш най-щастлив и спокоен. Надявам се, че тя ще ти помогне и да се замислиш какъв искаш да бъдеш, след като вече познаваш неповторимото и изумително усещане да бъдеш просто какъвто си!

Малика Чопра

Книги, подобни на "Просто бъди какъвто си"

Просто чувствай
-10%

Просто чувствай

Малика Чопра

18.00 лв.
Просто дишай
-10%

Просто дишай

Малика Чопра

18.00 лв.
Едгар Кейси: За израстването на душата

Едгар Кейси: За израстването на душата

Кевин Тодеши

17.95 лв.
Как да се развиваме балансирано? + Личен духовен съветник

Как да се развиваме балансирано? + Личен духовен съветник

Румен Кръстев

17.00 лв.
Спя. Ти си това, което правиш!

Спя. Ти си това, което правиш!

Дойчин Кършовски

25.00 лв.

Други книги от Малика Чопра

Коментари за "Просто бъди какъвто си"
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах