Абонамент за бюлетин
Принц Хари. Резервният
-10%

Принц Хари. Резервният

ISBN: 9789543208739
Издател: Рива
Издадена: 2023
Брой страници: 480
Корица: Мекa
Език: Български
Размери: 16.00x23.00
Корична цена: 29.99 лв.
Цена: 26.99 лв.
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Художествена литература, Преводна литература, Биографична литература
Една от най-смразяващите снимки на XX в. – две малки момчета, двама принцове, вървящи зад ковчега на майка си, а светът ги гледа с тъга… и ужас. По време на погребението на принцеса Даяна милиарди хора се чудят какво ли мислят и чувстват принц Хари и принц Уилям – и как ще се развие животът им от този момент нататък.

Историята на Хари най-сетне е тук.

Преди да загуби майка си, дванайсетгодишният принц е смятан за безгрижен – веселата Резерва на сериозния Наследник. Скръбта променя всичко. Трудно му е в училище, измъчват го гняв и самота. И понеже вини медиите за смъртта на майка си, му е непосилно да приеме живота под прожекторите.

На двайсет и една постъпва в Британската армия. Дисциплината внася ред в живота му, а двете му мисии го превръщат в герой у дома. Но скоро губи себе си повече от всякога, страда от посттравматичен стрес и омаломощаващи панически пристъпи. И най-лошото – не съумява да намери истинска любов.

Тогава среща Меган. Светът е пометен от приказния романс на двойката и ликува на фееричната им сватба. От самото начало обаче Хари и Меган са плячка на медиите, заливат ги вълни от оскърбление, расизъм и лъжи. Наблюдавайки мъките на съпругата си и заплахата за безопасността и психическото здраве на двама им, Хари не вижда друг начин да предотврати трагичното повтаряне на историята, освен да избяга от майчината си страна. От векове малцина са се осмелявали да напускат кралското семейство. Всъщност последният, който е опитал, е майка му…

За първи път принц Хари разказва собствената си история и описва житейския си път с неподправена и решителна искреност.

"Резервният" е преломна книга, изпълнена с проницателност, откровение, самокритика и заслужена мъдрост за вечното надмощие на любовта над скръбта.

Книги, подобни на "Принц Хари. Резервният"

Животът на Мона Лиза
-10%

Животът на Мона Лиза

Даян Хейлс

17.91 лв.
Влюбеният крал
-10%

Влюбеният крал

Мишел Зевако

18.00 лв.
Нищо случайно

Нищо случайно

Клое Маданес

24.00 лв.
Версаче

Версаче

Лайа Фаран Грейвс

19.90 лв.
Версаче - твърда корица

Версаче - твърда корица

Лайа Фаран Грейвс

24.90 лв.

Други книги от Принц Хари

Коментари за "Принц Хари. Резервният"
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах