Абонамент за бюлетин
Принцесата с дневник
-10%

Принцесата с дневник

ISBN: 9786191932092
Издател: Artline
Издадена: 2020
Брой страници: 222
Корица: Мекa
Език: Български
Националност: Американска
Размери: 14.50x21.00
Корична цена: 20.00 лв.
Цена: 18.00 лв.
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Художествена литература, Преводна литература, Биографична литература
Кари Фишър открива дневниците, които е писала по време на снимките на първия филм „Междузвездни войни“ и не може да повярва, че са запазени. Дневници, любовни сихотворения, размисли, мечти и фантазии от една наивно момиче, което тя едва познава.

Днес славата ѝ на писателка, актриса и икона в попкултурата е неоспорима, но през 1976 г. Кари Фишър е просто тийнейджърка, влюбена до полуда в колега актьор.

„Принцесата с дневник“ събира интимни и разголващи спомени за случващото се по време на снимките на един от най-известните филми на всички времена и за онова, което се разиграва зад кулисите. Фишър размишлява над радостите и проявите на лудост на известните, както и над нелепото в живота на холивудска знаменитост от видно семейство, чието възвишено положение е надминато от звездната ѝ роля.

Незабравимо смешна и забавна, „Принцесата с дневник“ е наситена с жизненост, искреност и интроспекции в съчетание с проницателност за звездна известност, каквато малцина са постигали.

Кари Фишър е писателка и актриса, прочула се с ролята си на принцеса Лея във франчайза „Междузвездни войни“. Участвала е в безброй други филми, включително „Шампоан“ и „Когато Хари срещна Сали“; авторка е на четири бестселъра: „Предай се на розовото“, „Заблудите на баба“, „Най-прекрасното ужасно“, „Поздрави от Холивуд“, както и на мемоарите „Шокахолик“ и „Пиене с добри намерения“.

Книги, подобни на "Принцесата с дневник"

Нерон
-10%

Нерон

Антъни Еверит

31.50 лв.
Божествена
-10%

Божествена

Дейзи Гудуин

18.00 лв.
Животът на Мона Лиза
-10%

Животът на Мона Лиза

Даян Хейлс

17.91 лв.
Влюбеният крал
-10%

Влюбеният крал

Мишел Зевако

18.00 лв.
Нищо случайно

Нищо случайно

Клое Маданес

24.00 лв.

Други книги от Кари Фишър

Коментари за "Принцесата с дневник"
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах