Абонамент за бюлетин
Принс
-5%

Принс

ISBN: 9789545401473
Издател: Агата-А
Издадена: 2020
Брой страници: 196
Корица: Мекa
Език: Български
Корична цена: 17.00 лв.
Цена: 16.15 лв.
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Художествена литература, Преводна литература, Проза
Известен автор на готически романи решава да напусне професията завинаги. Разочарован и огорчен от това, че е позволил на младежките си литературни стремежи да бъдат погребани от изискванията на издателския пазар, той решава да преобърне живота си и да го предаде на опиума и на новата Реалност.

В тази виртуозно написана книга, където дори заглавието крие загадка, не липсват хумор, остроумие и ироничен поглед към света. "Принс" е изненадващо, лудо и деликатно пътешествие, пълно с подземни лабиринти и тайни врати, които биха могли да бъдат част от легендарна и ужасяваща недовършена готическа сграда, но това несъмнено е проява на гениалния ум на един от големите аржентински автори на всички времена. Поредното вълнуващо литературно приключение със Сесар Айра.

-------------------
Сесар Айра (1949) е роден в Аржентина. Живее в Буенос Айрес. Професор в Университета в Буенос Айрес и в Росарио, преводач, редактор. Може би един от най-продуктивните аржентински писатели и определено един от най-нашумелите в Латинска Америка, Айра има издадени над сто книги, които са преведени на повече от 20 езика. Носител на множество награди, от които "Premio Iberoamericano de Narrativa Manuel Rojas" за 2016 г., една от топ литературните награди в испаноезичния свят. Името на Айра е и в краткия списък за 2015 г. на номинираните за "Man Booker" за не-англоезични автори. Досега на български език от "Агата-А" са публикувани "Светецът", "Ема, пленницата", "Епизод от живота на един странстващ художник", "Доказателството".

Книги, подобни на "Принс"

Доказателството
-5%

Доказателството

Сесар Айра

14.25 лв.
Как станах монахиня

Как станах монахиня

Сесар Айра

12.00 лв.
Разговорите

Разговорите

Сесар Айра

12.00 лв.
Ема, пленницата
-5%

Ема, пленницата

Сесар Айра

15.20 лв.
Мрамор

Мрамор

Сесар Айра

12.00 лв.

Други книги от Сесар Айра

Коментари за "Принс"
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах