Абонамент за бюлетин
Приключение ООД
-10%

Приключение ООД

ISBN: 9789549696110
Издател: AMG Publishing
Издадена: 2009
Брой страници: 272
Корица: Мекa
Език: Български
Националност: Американска
Размери: 14.00x21.00
Корична цена: 6.00 лв.
Цена: 5.40 лв.
ИзчерпанаИзчерпана
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Икономика и право, Икономическа литература, Други
Стратегии за превръщане на идеите в успешен бизнес

Човек може едновременно да се наслаждава на всяка минута от живота си и да прави пари. Тайната е КАКВО ПРАВИШ и КАК ГО ПРАВИШ. Това е чарът на предприемачеството: използваш силните си страни, за да печелиш пари.

"Приключение ООД" е книга за авантюриста – в бизнеса и в живота. Разликата й с традиционната бизнес литература проличава още от първото изречение: "Стартирането на собствен бизнес е модерният вариант на експедиция в джунглата в търсене на изгубено съкровище." Открил закономерността, че великите предприемачи и великите пътешественици използват едни и същи похвати, за да реализират своите мисии, Дарил Бърнстайн доказва как тези печеливши стратегии могат да доведат до успеха на всеки един бизнес. Той формулира целта си така: "Надявам се да бъда ваш водач – да ви помогна да избегнете капаните по пътя и да се възползвате от опита на онези, които са вървели по същия път преди вас."
Следвайки тази цел, той подрежда главите в книгата си като карта. Така авантюристът, впуснал се в джунглата на бизнеса, може да я използва за ориентация – независимо дали възнамерява да основе собствена фирма, или вече я е основал, но иска да я направи по-печеливша. Дарил Бърнстайн умело съчетава съвети за психологическата подготовка за начинанието с реални житейски примери и чувство за хумор, за да преведе читателя през отделните етапи на Приключение ООД – придобиване на подходящата нагласа и качествата на успелия предприемач, проучване на терена и снабдяване с необходимата екипировка, преценяване на риска и преодоляване на препятствия, взаимоотношения с конкуренцията и изграждане на екип... И всичко това придружено с изкачване на непристъпни планини, строене на мостове, водене на битки и увлекателни истории от опита на най-прочутите велики откриватели.
А за постигане на още по-силна мотивация, всяка глава завършва с извод, който начинаещият пътешественик в бизнеса може да препрочита отново и отново, за да го води по пътя към търсеното "съкровище".

Дарил Бърнстайн е наречен от Световния икономически форум "Глобален лидер на бъдещето", един от малцината, които "вече са постигнали забележителни резултати като водачи и моделират света на новото хилядолетие." Той е успял предприемач, лектор и бизнес консултант.

Книги, подобни на "Приключение ООД"

Никой не ме чу
-5%

Никой не ме чу

Хари Маркополос

20.90 лв.
Държавно и публично управление

Държавно и публично управление

Николай Арабаджийски

15.00 лв.
Ефективни продажби For Dummies
-5%

Ефективни продажби For Dummies

Том Хопкинс

23.75 лв.
Как да осигурим здравословна и безопасна работна среда
-5%

Как да осигурим здравословна и безопасна работна среда

инж. Румяна Михайлова, инж. Виолета Добрева, инж. Панайот Панайотов

45.60 лв.
ПР практика: Работа с агенция
-5%

ПР практика: Работа с агенция

Александър Христов

11.40 лв.

Други книги от Дарил Бърнстайн

Коментари за "Приключение ООД"
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах