Абонамент за бюлетин
Приказките на луната. Приказки от XII дом
-10%

Приказките на луната. Приказки от XII дом

ISBN: 9789542962915
Издател: Апостроф
Издадена: 2022
Брой страници: 224
Корица: Мекa
Език: Български
Размери: 13.00x20.00
Корична цена: 20.00 лв.
Цена: 18.00 лв.
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Религия и митология, Езотерика и теософия, Астрология и нумерология
Луната е нашият компас за правилно ориентиране в живота. Тя носи винаги истината за това накъде да поемем, когато сме забравили какъв е пътят. Ако животът е една разходка в гората, то Луната ни казва какво да си вземем, за да се чувстваме добре, сигурни и щастливи.

Луната е като цвете. И тя има нужда да се погрижим за нея, да я познаваме, да я обичаме, да ѝ обръщаме внимание, иначе закърнява. А случи ли се това, повяхва и целият ни емоционален свят, душата ни започва да умира. Тялото може да продължи да съществува инстинктивно, да се храни, да се мести, да прави секс, но то вече ще е празно от съдържание и никога няма да може да бъде щастливо.

Красива и емоционална, тази книга е магическа притча за преобразяващата сила на Луната. Хули Леонис ни повежда на пътешествие в търсене на хармонията и дълбокия смисъл. Това пътешествие е както много познато, така и безкрайно изненадващо, защото ни показва какъв е пътят към себе си. Именно по този път героят на приказката среща тореадора, орача, жената от тресавищата, хората от фабриката и всички те му показват посоката, но никой не знае къде свършва криволичещата пътека. За да открие крайната точка и да се прибере в истинския си дом, той трябва да се научи да разчита поличбите на Луната и да се вслушва в сърцето си.

------------------

Хули Леонис е един от най-популярните астролози в България, познат с дългогодишната си практика и със своя иновативен метод на работа. Специализира в сферата на личните взаимоотношения, винаги актуална и важна тема в живота на всеки от нас: отношенията родители–дете, партньорските взаимоотношения, връзката на човека със самия себе си. Хули Леонис съчетава класическото астрологично познание с изследването на родовата енергия и пречупва тълкуванията си през сферата на психологията.

Автор е на книгите „Пътят на душата през зодиака“, „Луната – нашата истинска същност“, „Уроците на Сатурн“, „Ретроградните планети“, „Очевидната скрита истина за любовта“ , „Очевидната скрита истина за емоциите“, „Преходът към себе си“ и „Очевидната скрита истина за секса“.

Книги, подобни на "Приказките на луната. Приказки от XII дом"

Приказките на Лилит и Селена
-10%

Приказките на Лилит и Селена

Хули Леонис

18.00 лв.
Астрология за родители
-10%

Астрология за родители

Хули Леонис

13.50 лв.
Любовта лекува
-10%

Любовта лекува

Хули Леонис

14.40 лв.
Очевидната скрита истина за взаимоотношенията
-10%

Очевидната скрита истина за взаимоотношенията

Хули Леонис

13.50 лв.
Уроците на Сатурн
-10%

Уроците на Сатурн

Хули Леонис

12.60 лв.

Други книги от Хули Леонис

Коментари за "Приказките на луната. Приказки от XII дом"
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах