Абонамент за бюлетин
Пощоряване

Пощоряване

ISBN: 9789544221447
Издател: Архонт-О
Издадена: 2023
Брой страници: 546
Корица: Мекa
Език: Български
Размери: 11.00x18.00
Корична цена: 12.00 лв.
Цена: 12.00 лв.
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Художествена литература, Преводна литература, Фантастика, фентъзи
В „Пощоряване“ отново ще направим читателска разходка из най-легендарния град-държава на света на Диска – Анкх-Морпорк. Събитията тук се въртят около опитния измамник Мокр фон Ментебрад.

Манипулативният и деспотичен патриций Ветинари има планове за Мокр и му прави предложение, на което трудно може да откаже: Мокр или ще поеме ръководството на пощата, или ще увисне на бесилото...

Около пощата витае някаква мистерия, всъщност тя не функционира от десетилетия. Огромната ѝ сграда е препълнена с тонове нераздадени писма, скрити под пласт тор. А задачата на фон Ментебрад ще бъде да възобнови дейността на пощенската служба.

Всичко звучи твърде лесно, ако изключим факта, че само преди няколко месеца мнозина от предшестващите ръководители на пощата са загинали в самата нея и то в рамките на седмици.

Какъв избор ще направи Мокр фон Ментебрад? И ако приеме предизвикателството на Ветинари, дали ще успее да излезе жив от тази сложна игра на политически интриги и мистериозни убийства?

Мокр ще изживее приключението на живота си в „Пощоряване“. Хапливият хумор на сър Тери Пратчет, шокиращи обрати, щипка любов и много смях са неразделна част от първата книга от поредица, посветена на изпечения мошеник Мокр фон Ментебрад. Многообразието от идеите за индустриалната революция, търговията и конкуренцията и други ще държат вниманието ви приковано към страниците на романа, четящ се на един дъх.

Книги, подобни на "Пощоряване"

Едно драсване на перото
-10%

Едно драсване на перото

Тери Пратчет

24.30 лв.
Опаричване

Опаричване

Тери Пратчет

12.00 лв.
Алергия към магия
-10%

Алергия към магия

Тери Пратчет

26.10 лв.
Автентичната котка
-10%

Автентичната котка

Тери Пратчет

12.60 лв.
Готварска книга на леля Ог

Готварска книга на леля Ог

Тери Пратчет

12.00 лв.

Други книги от Тери Пратчет

Коментари за "Пощоряване"
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах